RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
Ya inşallah ilan bu halde gelmez ve neden hiç uluslararası ilişkiler mezunu alınmaz aklım almıyor.
-
@akademili
Sen o kadar kontenjanı hukuka ayır, sonra adamlar hakimlik-savcılık kazanınca yine ilana çıkarsın -
@gençişsiz Bu ilan kesin halı değil mi hocam, tam anlamadım ben olayı.
-
@alageyik08 kardeşim ben de anlamadım ama hani resmi gazetede veya kurum sitesinde yayınlanmamış o yüzden dedim
-
@alageyik08 yarınki resmi gazetede görürüz büyük ihtimal. İnşallah sayılar farklı olur ama sanmıyorum
Bu arada geçen sene hukuktan 7 kişi alırken mğlakata kalan kişinin son puanı 81 di -
Geçen seneki ilanda İletişim mezunu olmak varmış! Çok güzel sayıda alım olmuş! Bu senede fena olmaz.
-
Hukuk için kontenjan boş kalır 70 le kapatır, o yüzden gelir mi diye düşünmeden başvursun hukukçu arkadaşlar.
Maliye ve iktisat için de üzgünüm maalesef.
-
Rtük'e iletişim mezunları alınsın canım rtük kadrosu o bölümlerin hakkı ama hukuka ayrılan kontenjan ile iibf-sbf ye ayrılan kontenjan arasında açık bir oransızlık var çoğu ilanda bu açık oransızlık hukukçular lehine yapılıyor
-
İibf üvey evlatlıktan, evlatlıktan reddedilene doğru gidiyor
-
Sonra diyorsun ki, İİBF/SBF okuduk, okuduk da ne oldu? Kol kırıldı, yen içinde kaldı!
-
@gençişsiz ilan Dpb’de yayınlanmış hocam resmî gazetede de yarın yayınlanır diye düşünüyorum. Dpb’deki ilanın değişeceğini pek sanmıyorum
-
@akorkmaz1910 @Gençişsiz Anladım arkadaşlar teşekkürler. İnşallah istediğimiz şekilde yayımlanır dicem de yine de bize yararlı olur mu şüpheli.
-
@ankaragüçlü anladım hocam sağol en azından durum netleşti sayende
-
@alageyik08 iibf üvey evlat uluslararası ilişkiler biiiiipp hocam o yüzden hiç sanmıyorum ama hayırlısı artık
-
Hakimlik alımları böyle oldugu sürece bu kurumlar çok zor tutar hukuk kontenjanından aldığı hukukçuları.. Ankara'da yaşamak isteyenler hariç çoğu kişi hakimlikte şansını dener ve illa ki bir gün şansı döner ve geçer hakimliğe.
-
@genclerbirlikli hocam maliye için herhangi bir tahminin var mı? 91.4 yeterli olur mu sence?
-
@vorgheizer puan tahmini yapamam hocam
-
@odtüsbky buralarda olsaydı onun güzel tahminleri oluyor. Belki ufak çaplı bir analiz yapar.
-
Bilmediğim için soruyorum, türk dili edebiyatı, sosyoloji, tarih gibi bölümlerden mezun olanlara kurumun ihtiyacı var mı gerçekten? Ne tür işler yaptırılıyor, aydınlatabilirseniz sevinirim.
-
@titoizm genelde izleme ve değerlendirme dairesinde yayınları izleyip rapor tutuyorlar.