RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@ahmet-tahsin hocam ikamet ettiğiniz yer emniyetini mi aradınız,böyle arayınca bilgi veriyorlar mı?
-
arkadaşlar güvenlik soruşturması yaklaşık kaç ay sürüyor? Bir de güvenlik soruşturmasının mülakata kadar bittiğini varsayarsak ve mülakatı başarıyla geçersek tahmini ne zaman iş başı yapılır?
-
@yorgun evet hocam. Bulunduğunuz il emniyetini arıyorsunuz
-
@nasibinikolla eğer mülakata kadar soruşturmalarınız bitmiş olur da sonuçlardan sonra herhangi bir soruşturma gerekmezse hemen işbaşı yaptırabilirler. Şehirdışından geleceklerin 15 gün süresi oluyo tebligatı alınca ama ankaradakiler ertesi gün başlıyo.
-
o kadar yer oldu ki artık akılda kalmıyor. biz buraya güvenlik soruşturması vermiş miydik arkadaşlar ?
-
@10711453 mülakattan sonra biraz dinlenseydik ne bu acale.Zaten 1 yıl izin kullanamıycaz.
-
Mülakat sonrası işbaşı yaptıracaklar aradığınızda söylüyorlar tekrar güvenlik soruşturması olmayacak. Ben yaklaşık 15 gün önce demiştim soruşturmaların yapıldığını belki de mülakatların ertelenmesini bu şekilde değerlendirmek istemiş olabilirler.
-
@akademili mülakata kadar iyi dinlenin:)
-
Merhaba arkadaslar. Aranizda elektrik elektronik muh. olup daha once bu mulakata giren var mi acaba? Biraz bilgi almak istiyordum fakat bizden kimseyi goremedim.
-
Haziranda avukatlık stajım bitecek eğer nisanda işbaşı yapmamız gerekirse stajım yanar mı ? Bilgisi duyumu tecrübesi olan var mı?
-
@norules yanar hocam. 20 günle yanan arkadaşım oldu ama daha sonra insan kaynakları şey demişti bilgi verseydiniz 20 gün geç başlatır stajınızı kurtarmaya çalışırdık.
-
@kml sağ olun hocam.
-
Basligi bi canlandirmaya calisalim 3 gun sonra basliyor mulakatlar, hazir miyiz ne alemdeyiz arkadaslar
-
@kuheylan ben mülakata hazırlanmamanın vicdan azabını yaşıyorum
-
@milagros dogrusu ne diyeyim ben de sirf mulakat diye hazirlanmadim yarin otobusteyken caliscam biraz
-
@milagros Ne tesadüf ben de hiç çalışmadım. İşin aslı pek de takmıyorum. Sadece mülakat diye gireceğim.
-
@bluephantom neden takmiyosunuz hocam?
-
@blumpyfyne İşin aslı PTT uzman yardımcılığını kazandım ve maaşının RTÜK'ün üzerinde olacağı söyleniyor ancak özlük hakları dahil tam belli değil. Gider ayak bir kelek yapar mı diye RTÜK hakkımı elbette kullanmak istiyorum ama istediğim bir yer değil açıkçası. Zibilyon tane yönetmelik var ve hiç çalışmak içimden gelmiyor. Yanlış anlaşılmasın tembelliğimden değil elbette önemsiyorum ancak eskisi kadar ölüp bitmiyorum. Mülakat deneyimlemek ve garantiye almak için gidiyorum.
-
@bluephantom hayirli olsun ben de basvurdum ama acikcasi ben de kararsizim maasi iyi olsa da mesleki korelme olabilecegine dair duyumlar aldim
-
@blumpyfyne Teşekkürler. PTT'nin maaşı belli olsaydı gitmezdim mülakata. Mesleki körelme olacağını şu an RTÜK'te çalışan bir arkadaşımdan bizzat dinledim. İktisat mezunlarına( sizin bölümünüzü bilmiyorum) çalışanların izin tarihlerini düzenlettiriyorlarmış. Gerisini siz düşünün. Sokaktan insan çevirseniz yapar bu işi.