RTÜK 60 Uzman Yardımcısı
-
@hegia-sophia evet hocam, 11-29 mart arasında yapılacak
-
@hegia-sophia Maili nasil yonlendirecegimi bilemiyorum burdan ama hukuk icin 11-15 mart arasina ertelendi. Puana gore siralama yapmislar.
-
@uzmanavukat tamamdır hocam teşekkür ederim başarılar dilerim.
-
@vorgheizer başarılar dilerim hocam teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar mail almayan var mı? Bana gelmemiş mail.
-
@hegia-sophia henüz kazanmamış adayların bile evine polis gönderilmesi çok garip geldi
-
Arkadaşlar ertelenmesinin nedeni ne olabilir fikri olan var mı? Ve benzer bi durumla karşılaşan var mı evine polis gelen veya yakınlarına hakkında soru sorulan?
-
@perküsyon bilemiyorum bazı kurumlarda bu şekilde bir prosedür izlenebiliyor.
-
@norules Ertelenmesinin nedeni üst kurul başkanının değişmesi. Güvenlik soruşturmasının RTÜK ile bir alakası olduğunu sanmıyorum. Daha mülakatı yapılmayan şeyin soruşturması olmaz.
-
Bana ne mail nede polis geldi. Bugün sanayi de bakan yardımcısı mülakata girdi. Muhtemelen rtük başkanı kendisi de mülakat komisyonuna girecek. Şu aralar tebrikleri kabul ettiği için ertelemiş olabilirler
-
@perküsyon @jarhead Kurumlar hem mülakattan önce hem de sonra güvenlik soruşturması yaparlar. Gelmeleri normal ama bazıları da muhtardan hatta sadece arayarak bile yapabilir bu işi. Yani tamamen tercih meselesi. Anlayacağınız tek bir güvenlik soruşturması yok. @Ahmet-tahsin Hocam sadece başkanın değişmesinden değil aynı zamanda çalışılan ekipte değişiyor ki bu başlı başına zaman ve alışma sürecini kapsıyor. Benim de tahminim bu yüzden olduğu.
-
@bluephantom evet hocam muhtemelen öyle. Bakacağız artık hayırlısı olsun hakkımızda
-
Güvenlik soruşturması için bilgi toplanmaya başlamış olması sözlü sınavdan hemen sonra sonuçların açıklanacağına mı delalettir?
-
@milagros hocam zaten bir hafta da açıklıyor rtük. Muhtemelen erken başlatmak içindir. Ama güvenlik soruşturması için herhangi bir belge vermedik ki.
-
Başka arkadaş var mı güvenlik soruşturması için evine polis gelen? Bize de gelmedi henüz. Muhtara mı sorsak gelen giden var mı diye
-
@generationnn Bugün bana uğradı. İsim vermedi ama kamu kurumu dedi. Oradan anladık neresi için geldiğini. Ben de PTT tebligatı diye sevinmiştim.
-
@bluephantom hocam rtük için evinize mi geldiler. Başka gelen var mı. Bize kimse gelmedi
-
@ahmet-tahsin Evet hocam.
-
@bluephantom tamam hocam. Acaba bunlar listeyi önceden mi hazırlıyorlar. Ne soruları size hocam
-
@ahmet-tahsin Hocam, sorular standart. PTT ne sordularsa aynısını sormuşlar. Ev kiramı değil mi, kaç yıldır oturuyorsunuz, hangi okul vs.