İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
88.8 e gelir mi arkadaşlar
-
@atam2811 hukuk mu hocam 88.9'la hukuka başvurdum ben de ama belli olmaz gibi
-
Öğleden sonra evrakları kargoya vereceğim diploma fotokopisini onaysız göndermek sıkıntı yaratır mı? E devletten mezuniyet belgesini de aldım, fotoğrafları ekledim. Rekabet ve MGK nin açıklanmasıyla bu sınava girme şansımız yükseldi diploma onaysız diye başvuruyu geçersiz saymasınlar?
-
-
@rootofallevil Hocam bunu biz nasıl bilebiliriz? Eğer içiniz rahat etmiyorsa, onaylı sûretini alıp gönderin. Yani başka yapılabilecek bir şey yok. Aramışsınız, aldığınız cevap da listedeki evrakları gönderinmiş. Siz bilirsiniz.
-
nkabar@ybu.edu.tr (Nilay Hanım) adresine mail atarak başvurumu geri çektim. Rekabet ya da MGK'yı kazanan arkadaşlar başvurularınızı geri çekmeyi unutmayın.
-
@rootofallevil hocam ben aradim bana denilen ya noterde onaylat ya okuldan onaylat ya da elden teslim edeceksen aslını göster biz onaylayalim. Yani kesinlikle onaylı belge olcak dedi. Onaysız diye başvuru kabul edilmez mi, sanmiyorum çünkü ilanda özellikle belirtmemişler. Ama bence siz yine de ihtiyatlı davranın eğer göndermemişseniz belgeleri.
-
@tequila hocam puanınız kaçtı sınırdayız malum sağ olun geri çektiğiniz için
-
@emregular kafa rahat çalışamıyoruz sınava gireceğimiz net değil çünkü o yüzden insan hakları ve kurum mevzuatını şimdilik askıya aldım bakalım hayırlısı
-
@westakin riske atmadım notere onaylattım hocam bugün ptt ile yolladım evrakları
-
86 puanla başvurup vurmamakta kararsız kaldım ne dersiniz arkadaşlar?
-
@emregular, içinde söyledi: İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
@tequila hocam puanınız kaçtı sınırdayız malum sağ olun geri çektiğiniz için
91.64’tü hocam p38 puanım. Sıralama 38. Açıkçası sınırdan olur ya da olmaz diye düşünüyordum. Rekabet ve MGK’dan sonra gözle görülür bir düşüş bekliyorum. İnşallah da düşer yani o kadar yüksek puanlara yazık olmamalı.
-
@gresham-t ihtimal düşük ama başvurmamak da olmaz, arka arkaya sınavlar açıklandı etkisi olabilir.
-
@rootofallevil en güzelini yapmışsın hocam en azından aklında soru işareti kalmaz. Sonu hayırlı olur inşallah o zaman
-
Arkadaşlar diploma no kısmına diplomamın seri numarası mı yoksa kpss sonuç belgesinin altındaki kpss sonuç belge kontrol kodunu mu yazıyoruz ?
-
bu sınava internetten başvurduktan sonra sınava girmeye hak kazanan adaylar sınav için PARA YATIRACAKLAR. ankaraya gidecekler ve dönecekler. sınavı kazanırlarsa tekrar gidip gelecekler mülakat için. belki daha başvuranların bir kısmı bilmiyordur bunu. hatırlatmak istedim.
ilgöçte 900 kişinin 200 tanesi yazılı sınava gelmemişti. sınav için para yatıracak ve sınava gelecek arkadaşlar başvursun lütfen. -
@hahamas eminim ki yine başvurup gitmeyecek bircok aday var bu is artik ciddi bi mesele oldu. Inşallah bir an önce kaymakamlık açıklanır ve bu sınava başvurmayacak adaylar çoğalır tek teselllim şu an için bu
-
@gresham-t maddi açıdan gerçekten zor durumda olanlar ile ağır hastalık ölüm kaza gibi nedenler yüzünden sınava gidemeyecekler bir yana; hali vakti yerinde olup başvurduğu sınavın ücretini keyfi olarak yatırmayan, yatırıp da sınava gitmeyecek insanlar çok değildir umarım.
-
@rootofallevil valla sınava girmeyip basvurmayacaklar olsa ve de kaymakamlik açıklanıp başvurusunu çekenler olsa bile bana gelmesi zor, lakin artik su 2018 puanlarini kullanmak icin onumuzdeki 90kusurler gitsin ona raziyim.
-
Sınav konularında %20 genel yetenek genel kültür var. Konu içeriği yazılmamış kpss gibi mi düşüneceğiz?