BOTAŞ 186 İşçi İlanı
-
@mrnobody 91.8 hocam
-
p34'ten tercih yapan var mı?
-
@mrnobody nedense en çok başvuru yapılan kadro bu gibi geliyor bana kaçla kapatır merak ediyorum
-
Hatay Dörtyol'u P28'den tercih edenler var mı, var ise puanlarını yazabilir mi?
-
P38 inş. kıyıda köşede kalmıştır.
-
@maxmin çünkü sayı fazla dolayısıyla ihtimal de fazla ama hiç belli olmaz o işler, herkes burayı yazacak diye bi mantık kurarak diğer yerleride uçurabilirler. Birde bunda bölüm kısıtı var. Üç bölüm başvurabildi sadece. Bakalım birileri patlıyacak ama kime denk gelecek.
-
@gossen ben değil ama bir tanıdığım 86 ile başvurdu. başvurma dedim dinletemedim
-
@hahamas bende 86 ile başvurdum bakalım kısmet
-
@gossen 86.3
-
@hahamas
Siz de mi Hatay Hocam ? Bi arkadaş demişsiniz ya -
@adamslani06 benim bölümüm uluslararası ticaret hocam. hiç birine başvuramadım iibf li olduğum halde. hatayda da yaşamak istemiyordum. o yüzden bu ilana başvurmaktan vazgeçtim.
-
@adamslani06 normalde daha önce başka bölüm yazdığı halde başvurduğum oldu ama bu işkur sisteminde yapamadım. yanlış yazmam gerekiyordu bölümümü.
-
@hahamas
Anladım. Ben de ironi yaptınız sandım da 86.3 yazarak. Yani bi arkadaş diyorum ama kendim yazdım gibisinden anladim neyse şimdi tamam hayirlisi olsun Hocam. -
@mrnobody 90.38 iki kişi gitti bile 12 kişi kaldı
-
@mahlaki 90.85 ile bende başvurdum ama patlayacak gibi
-
@adamslani06 sağolun hocam. inşallah arkadaş girer. 86 ile bence çok zor. bir sürü vizyonsuz +88 adam başvurmuştur
-
P15 için kimse yorum yapmıyor, ilginç ben de çalışma yeri Ankara olan 1 kişilik kadroya başvurdum hakkımızda hayırlısı
-
@aroma ahaa kaldı 11
-
@hahamas hocam ankara p28 3 kişilik yerde '' *'' işaretiyle mülakatta 5 katı çağrılcağını belirtiyordu ama hatayda belirtmiyordu bende direk alım olur belki sakata gelmeyelim hem ikisinide inceleyen sayısı aynı diye ankaraya başvurdum. Siz arayıp sordunuz mu hatay içinde 5 katı olayı geçerli mi diye
-
@mahlaki
Hocam gözünü seveyim direk alım nedir Allah aşkına merkezi atamalarda bile mülakat yapar oldu sayın tek gündemi beka sorunu olan, yüce, Mosgov'a Amarıga'ya diz çöktüren devletimiz. Kanaatimce 4 kişi çağrılır Hatay için.