29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@ir06 sınava ilk defa girdim burada paylaşılan sorulara göre 70 75 arası doğru bekliyorum , kıyı kıyıya kaçiracagm gibi
-
@ir06 hocam tahminimce son kişinin 80 doğrusu olur, 56/24 gibi bi şey yapan kazanacak gibi
-
@elmalma, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@ir06 hocam tahminimce son kişinin 80 doğrusu olur, 56/24 gibi bi şey yapan kazanacak gibi
25/55 in sansu yok mu
-
hocam benimki tahmin, kimsenin moralini bozmak istemem. 25/55 de kazanır gibi bence. standart sapma belirleyici olur ama kazanırsınız bence, o civarlarda çok yığılma olacak
-
@elmalma, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
hocam benimki tahmin, kimsenin moralini bozmak istemem. 25/55 de kazanır gibi bence. standart sapma belirleyici olur ama kazanırsınız bence, o civarlarda çok yığılma olacak
Benim de korkum yigilma olmasindan neyse hayirlisi artik tesekkur ederim
-
@sikilaccisamatha rica ederim hocam inşallah hayırlısı olur hakkımızda
-
65/25 yapan kazanır arkadaşlar çok şey yapmayın hiç belli olmuyor bu işler kendimiz ve milletimiz için hayırlisi olsun. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
-
her bölümden 1 yanlışınız olsa 25/55 yapıyor. işte böyle de biter
-
Ösym soruları da açıklamıyor, muallak olan sorular var, doğru saydıklarımız doğru olmayabilir, yanlış dediklerimiz de belki de doğru
-
25-55 yapanın sapmasız ham puanı 79.51
24-56 80
23-57 80.47 bu durumda 23-57 yapan kesin içerde, 24-56 ihtimali yüksek, 25-55 ise biraz daha düşük ihtimal
ss den 2.5 puan geleceği varsayımıyla bu yorumu yaptım.
2016 sınavında tam 300. olanın netlerini öğrenmek gerek -
@dzndr her bölüm derken ? Vergi iki bölüm saysak( 14 soru var ) birer yanlıştan alanda 10 yanlış yapmış oluruz. Oda 60 doğru yapar. Sn. Devlet Bahçeli gibi hesaba başladık
-
@rootofallevil o 300. Yü ben de merak ediyorum, bizi aydınlatacak olan o
-
Dolaysiz Vergi sorusunu ve seceneklerini hatirlayan var mi? Hangisi ozelligidir mi diye soruyordu ozelligi değildir diye mi soruyordu
-
@rootofallevil 25-55 i de ss belirler bence, ağırlıklı vergi yapan ipi göğüsler gibi geliyor
-
@sikilaccisamatha özelliği değildir
-
@karar, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha özelliği değildir
Cevap "süreklidir " mi?
-
@ordubalık-valsi vergi zaten iki bölüm dostum vergi usul ve tvs olarak
-
@sikilaccisamatha objektiftir değil miydi cevap
-
Standart sapma olayı nasıl oluyor yıllardır kavrayamadım o kadar sınava girdim. Soru soru mu bölüm bölüm mü yoksa alan bi bütün gkgy bi bütün mü değerlendiriliyor
-
290 küsür sıralamaya sahip olan 25-55 net yaptı arkadaşlar.Bu sene de çok değişeceğini sanmıyorum.