29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@fc-real-gdp Kanun kanun kanun...
-
57 alan 20 gk ..... yaşar mı doktor ??
-
Buraları takip edenler galiba daha çok puanı yüksek olan kesim. Ben düşünülenden daha düşük kapatacağına inanıyorum. Geçen sınavda benim 3 arkadaşımın 5 puan sapması olmuş ham puan 77-78 olsa üç beş puanda sapmayla 80 üzeri çıksa gelebilir diye düşünüyorum
-
@mr-aday dikkat ederseniz bende mükellef açısından aynı şeyi söylüyorum benim demek istediğim böyle bir işlemi sonradan mükellef aleyhine düzeltseniz bile vd sistemi faizsiz tahakkuk vermeyecektir vd sistemi özelinde söylüyorum
-
Nurettin Bilici de müdür ve başkan diye almış kitabında o sorum zaten yanlıştı benim.
-
@xxyz hocam yalniz burasi degil facebook'ta da herkes yuksek soyluyor. buradaki arkadaslar zaten hem tecrubeli hem cok iyi hazirlanan insanlar.
-
İsmail Ercan baraj tahmini yapmış 58 Alan - GKY diyor. 81,61 ham puan..
-
@halimizduman yaşatmıyorlar kardeş
-
@mühlet bir eksik bir fazla olabilir ama gerçekçi bi tahmin olmuş
-
@mühlet video mu? paylaşım mı yapmış? kaçırdım da bence yüksek olmuş
-
6706CEZAÎ KONULARDA
ULUSLARARASI ADLÎ İŞ BİRLİĞİ KANUNU iade ile ilgili 3 yıl hanği madde de geçmektedir -
@xxyz gerçekçi olduğu için üzüldüm zaten
-
@dzndr facebook grubunda paylaşım yapmış
-
@albatro-0 6706 s. kanundan TCK ya atıf var. TCK da geçiyor o süre
-
@hagihagihagi Mükellef aleyhine düzeltemezsiniz diye gayet açık şekilde anlattığımı düşünüyorum. Mükellefin hatası resen/ikmalen/idarece tarhiyat nedenidir. İnceleme yapılır veya takdir komisyonuna sevk edilir yapılacak yeni tarhiyat ile ihbarname ile tebliğ edilir. Tebliğden itibaren 30 gün içinde tahakkuk eder. İşte normal vadesinden az önce bahsettiğim tahakkuk tarihine kadar gecikme faizi hesaplanır. 2. Durum ise idare bunu öğrenmeden mükellef pişmanlıkla beyanname verir burada da pişmanlık zammı uygulanır. Diyorum ve ben pes ediyorum bu konuda tek kelime etmeyeceğim artık.
-
Facebook da 85 doğru taban olur diyorlar hayır yani baktım burda 85 i geçen 5 kişi yok listede insanlar hemen 2 yüksek yapan görünce şaşırıyor
-
@gaye bende facebooka bakmistim fakat ayrı seyler mi görüyoruz anlamadim ki. Hep diyip moral bozmak da yanlış bence .orda da toplasan kac kisi yüksek puan yazdı ki. Ki onların icinden de bu gruptan olanlar olabilir
-
yüksek puanlılar mükerrer paylaşım yapmasın lütfen, üç gün umutlanacağız şurda
-
@mühlet hmk de sulh ve feragat sorusu yanlış çıktı benim ya 23-57 ye düştük ama matematikten salladığım ancak doğru mu değil mi emin olamadığım soru da yanlışsa 22-57 olacak
galiba sınırdan döneceğim -
@pablomu evet bu durum her sınavda böyle ne yazık ki Bence yanlış düşünülüyor. Göreceksiniz ki öyle aşırı yüksek kapatayacaktir yine ortalama olacaktır. O yüksekler zaten direk ilk 100.