29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@ozgurdeniz61 ne güzel olur öğrenebilsek.
-
@frekoza06 Tebrikler, hayırlı olsun hocam. Çalışma stratejinizi bizimle paylaşır mısınız? Soru? Konu? Kanun? En çok hangisine odaklandiniz?
-
@dzndr sadece kanun tvsyi bende fazla kasmsdim soru olarak sertkan durmaz in soru Bankası bi de aynı hocanın medeni usul soru kitabı harika ful yaptım iki kez çözdüm
-
ben de mülakata hak kazananlardanım arkadaşlar hayırlısı olsun hepimiz için.
-
@ikircikk
Bana sormadınız ama nacizane şöyle bir tavsiyede bulunayım. Son bir ay çözebileceğiniz kadar soru çözün. Ben referans soru bankasının idaride çıkan kısımlarını bitirdim. Konsensusu bitirdim. Son hafta günlük tekrar yaparken konsesnsusutekrar bitirdim. Sınavda daha önce çözmediğim soru sayısı alanda yüzde 10 falandır. Ben olabildiğnce çok soru çözme taraftarıyım. Kanun okumak gereksiz ayrıntı gibi geliyor bana hiç okumadımda. Soruların çoğu da yüzeysel zaten gördüğümüz gibi. Hmkda ise gene spru çözdüm ilk defa çalıştım. Referansı çözdüğümde yarısından çoğu yanlış çıktı. Çünkü daha önce hiç çalışmamıştım. Yanlış sorularımı tek tek not çıkarttım. Üç gün çalıştım her gün notları okudum. Notlarımda 20 sayfa falan. Sonra konsensusu bitirdim. Bir yanlışım çıktı o da şıkları düzgün incelemedğimden. Yanlışlarını not alarak çözebildiğiniz kadar soru çözün çünkü aynı sorular çıkıyor. Az bi değişiklik ya da iki soruyu birleştiriyorlar ama çoğu daha önceden çözdüğümiz sorular. -
Hmk ve vergiye ağırlık verilmeli konsessus soru çözümü en az 3 kez tekrar edilmeli tabi gk gy ihmal edilmemeli( temeli olmayanlar için tabii ki bu) sonuç müspet olur o zaman. 2.5 ay da halledilebilir bu şekilde,
-
@ozgurdeniz61 hocam gelecek inşallah yine bireyler duyarsam paylaşırız ama mülakatlar Bi yapılsın hele
-
@misirabbas Hocam çok sağ olun. Ben nerede yanlış yaptığımı tespit etmeye çalışıyorum. Anladım ki ben sorulara yeterince önem vermedim. Sağlık olsun, bu da bana ders olsun. Katkınız için teşekkürler, umarım mülakatınız istediğiniz gibi geçer
-
Arkadaşlar 29 Aralık 2018 İdari yargı sorularını kaydeden arkadaş varsa benimle paylaşabilir mi,şimdiden teşekkür ederim.
-
mülakat başlığı açılacak mı arkadaşlar?
-
-
Soru iptali için başvuran arkadaşlar herhangi bir cevap aldılar mı?
-
Matematikte bulunan bahçeden meyve toplama sorusuna itiraz eden oludumu soru kökünde anlam karmaşası olduğu yönünde ben başvurmamıştım ama 0,3 puanla kaybedince pişman oldum
-
Soruya itiraz etmeden daha sonra dava açabilir miyiz?
-
@yemre48 bunu bende sordum ama bi cevap alamadım
-
@yemre48 evet açabilirsiniz şuan dava
-
@ecem hocam nasıl bir yol izlemem gerektiği konusunda bana akıl verirseniz vakit kaybetmeden davayı açayım ? Doğru yada yanlış mahkeme incelesin
-
@kafes66 hocam mülakatlar beklersek o is uzar.Bence siz bir baslatin anliyorsunuz bu işten,en başta da yaz ikimizin ismini 100 kişiye ulaştığımız an gönderelim Adalet Bakanlığına ayrıca meclise dilekçe de verelim.Ben varım,burdan cekinecek bir durum yok illegal bir şey yapmıyoruz...
-
@ezo çok teşekkürler.
-
@ozgurdeniz61 katılıyorum size hocam bende varım