29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@efe_yakup idari yargı ve medeni zordu bence. Güzel sapma gelebilir
-
@akerke03 hocam o 343. olan kişi benim. iptal olan soru ilk değerlendirmede benim doğrularımdandı. sonraki değerlendirmede 23 55 ile 395. oldum.
-
2016 sınavında medeni, medeni usul, anayasa ve vatandaşlık full yaptım, idare ve iyuk 6 doğruydu sapmadan 4 puan geldi.
-
https:/ /www.unibilgi.net/standart-sapma-nedir/
Sapma ile ilgili böyle bir açıklama buldum merak edenler için paylaşıyorum
-
Anayasa İyuk İktisat-Maliye ve vatandaşlık ful, medeni ve medeni usul 6, bu netlere 4 sapma gelir mi
-
@fc-real-gdp hocam 52 kişi kaydırmış bir soru. Bu sınav için bir öngörünüz var mı? kaçla kapatır bir de 2016 da sapmadan kaç puan geldi size.
-
2015 te 8 puana kadar sapma gelenler var nasıl bir sınavmıs giren var mı?
-
@minikistan evet bana 7 puan gelmişti sapmadan
-
@akerke03 zormuydu sınav. O sınav önceside böyle yüksekmiydi konusulan dogru sayıları
-
@kitap-kokusu gelmesi gerekir. Ancak bu sınav geneli kolay mı zor mu anlamadım. Çünkü sınavın zorluğundan bahsediliyor ancak netlerin maşallahı var yüksek.
-
@minikistan benim ilk girişimdi çok çalışamamıştım o yüzden sağlıklı yorum yapamam ancak sınav sistemi ilk kez değişmişti, o yüzden önceki sınavları baz almayın derim. 2015-2016 ve bu sınav sistemi aynı.
-
@minikistan Hocam bu sapma mevzusunu yine anlayamiyorum. Mesela ben bu listede 110. kisiyim. sapmadan 5 puan gelirse ve onlar o dersleri yapamamissa beni yukari mi tasiyacak bu? alan netleri benden fazla?
-
@akerke03 bıçak sırtında olmak çok kaygı verici
-
@akerke03 hocam ham puan olarak 80'in altına düşmesi zor bence bu sınavın. 3,5 puan civarı sapma gelmişti bana son sınavda.
-
@gaye evet taşır yani sayıştayda benden 3 dogru fazlası olani geçmistim +2 puanla
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@akerke03 hocam ham puan olarak 80'in altına düşmesi zor bence bu sınavın. 3,5 puan civarı sapma gelmişti bana son sınavda.
size göre 2016 sınavı mı zor du bu sınav mı?
birde 2016 25 bin kişiydi şimdi 16 bin bu sayı da etkili olmaz mı barajın düşmesi konusunda? -
@minikistan İyiymiş. 2016 da bana 4 puan civarı sapma gelmişti. Bakalım bu sınavda ne kadar gelecek. Vergi, anayasa, idare, medeni, vatandaşlıkta fire yok gibi.
-
@fc-real-gdp neye gore ham puan 80 altı olmaz diyorsunuz 3.5 sapma gelse tabanda size gore 83.5 maşallah herkesin itirazlar edip bolca tartışmalı soruları oldugu hakimlik sınavı 83.5 la kapatacak 1 soru bile iptal olsa yerim garanti diye düşünenin yeri sallantıya giriyor.
-
@mr-aday vergi full se Allah bereket versin sapmanız yüksek olur
-
Zehra fidan 26 57