29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
İibfli olarak önümüz kesilmez ve bu sınava Allah izin verirde bir kez daha girersem derece yapacağım,o kadar inat ettim...
-
Anlasilan o ki biraz taktiksel calismak gerekli ve de iyi hazirlanmak lazim artik. Dostlar olmayacak sey degil ben bile bu yasta ugrastim olmadi ama sizler daha gencsiniz birakmayin sonuna kadar zorlayin elbet basari sizi bulacaktir. Burada cok ornekleri var ilk sene siralama 2000 lerde olup bir sonrakin de derece yapan. Calisan yapar ben bunu bilir bunu soylerim. Ben hayatima sgk denetmen yrd. olarak devam ediyorum ama halen adalet okuyorum hukuk bitirmek istiyorum hatta biraktigim yuksek lisansimi tamamlamak... Herkese basarilar, kimimiz biraz daha sansli bu surecte farkindayim ama calisinca elbet olacaktir Allahin izniyle. Selamlar...
-
@toranj tesekkur ederim hocam buradaki arkadaslarin basarisi beni cok mutlu ediyor. Ben kendimce mucadeleme devam ediyorum. Hepinizin yolu acik olsun. Sizin de yolunuz acik olsun hocam. Ben yine buralarda olurum elimden geldigince varsa bildigimiz bir sey paylasmaya calisirim.:)
-
@sbf1983 sağolun hocam biz büyük engelle karşı karşıyayız artık. size de mesleğinizde başarılar, allah çok daha iyilerini çocuğunuza nasip etsin inşallah.
-
@toranj tesekkur ederim hocam cümlemizin:)
-
@ozgurdeniz61 hocam sizin nasıl? ben de çalıştım ettim o kadar ama sonuç yerlerde çok üzüldüm umarım mayıs haziran gibi tekrar olur kendime gelemiyorum:(
-
@mehmetemir hayırlısıyla adım adım savcılığa dostum. Allah tamamına erdirsin :).
-
@rootofallevil benim de hocam kazanabileceğim sınavı kaybetmişim göz göre göre devam ama
-
@iibf Ben bu sınava 1 yıldır hatta daha fazla çalıştım ama sınavda bana bir şey oldu,bildiğin aptal aptal işler yaptım sanki sınava giren ben değildim.Düşün kamulastirmada taksit sorusunu yanlış yaptım,birden bütün bilgilerim gitti aklımdan...Matematikte denklem sorusu mesela sonuna kadar geldim 3e bölemedim 3e...idari yargida aynı şekilde...Zorladı yaptım basitleri yapamadım...En cokta o zoruma gidiyor...77 netim var yani mülakata kalamadim...
-
Arkadaşlar baya yazan oldu tebrik için hepsine genel olarak teşekkür ederim ama dediğim gibi ne zaman sizler de kazanır mutlu haberlerinizi alırsak o zaman ben mutlu olurum. Sizlere ben yine dua edecem ve her türlü desteği vermeye devam edecem ne zaman isterseniz yazın elimden geldiğince herşeyi yaparım.
7/24 hepinize her daim kazanana kadar devammm
@sbf1983 Hocam biz sizi çok sevdik. Abimiz oldunuz burda bize. Allah razı olsun sizden. Sizin yolunuz hepimizden daha açık olsun. Bize o kadar destek oldunuz ki Rabbim razı olsun. Size özelikle teşekkür etmek istedim. Herşey için sağolun...
-
@kemankeşş hocam sizinki kayıp değil büyük başarı. malesef kontenjan meselesi. sakın üzülmeyin demekki yönteminiz doğru aynen devam
-
@ozgurdeniz61 aynı şekilde benimde malesef bildiğim sorularda yanlış yaptım 1-2 tanede değil umarım bir daha ki sefere başaracağız..
-
@mehmetemir rica ederim hocam dilimiz dondugunce paylasimlarda bulunduk. Allah sizden de razi olsun, sizin kadar bu foruma olumlu enerji veren iyi motive eden biri daha gormedim. Sizi ve tum arkadaslari tebrik ediyorum tekrar, bu sinavda olumsuz olan dostlarin da iyi haberlerini alirim insallah en kisa zamanda:)
-
ösym'ye bak yalnız I i b şıkkına koymuş, yalnız II'yi a şıkkına koymuş. ben de yalnız I diye a şıkkına atlamışım
-
@iibf ben de inşallah bugün bana ezik gibi bakıp moralimi bozan herkese inat
-
@ïfeelgood neden ezik olarak görsünler insanlar hocam?
-
@suigeneris1876 yok hocam insanlar değil sadece bazı kişiler... biz grup olarak çalıştık sağlam çalışıyorduk puanım beklediğimden baya düşük geldi bazıları bana çok acımasız yorumlar yaptı moralimi bozdular
-
@Mehmetemir @sbf1983 hocalarım allah razi olsun ssizlerden, emeğiniz çok üstümüzde. Ben de çok az farklarla kazanamadım malesef çok üzgünüm, çok umut bağlamıştım kendimi nasıl toplayacağım bilmiyorum. Bir kez daha çalışma azmi bile kalmadı icimde. Kazanan herkesi tebrik ederim.
@sbf1983 hocam allah size çok daha iyi kapıları açsın, size öyle güzel şeyler yaşatsın ki iyki olmamış diyebilesiniz inşallah. -
Merhaba arkadaşlar, benim de bu 4.grişim ( 2014-2015-2016-2018) ilk 3 girişim olmadı ama çok şükür bu sefer kazandım. bir tarih sorusunu boş bırakamış gözüküyorum doğru olarak saymıştım onu ama nedenini anlamadım.
26/3 gk gy
31/4 ortak alan
25/10 idari yargı olmak üzere 82 netle toplam puanım: 81,7 gelmiş. Sıralamam 268.Kazanan arkadaşları tebrik eder, kaybedenlere ise asla pes etmeden hayalinizdeki mesleği yapmak için daha çok emek vererek çalışmalara devam etmelerini tavsiye ederim.
Kalın sağlıcakla.
-
@ïfeelgood, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@suigeneris1876 yok hocam insanlar değil sadece bazı kişiler... biz grup olarak çalıştık sağlam çalışıyorduk puanım beklediğimden baya düşük geldi bazıları bana çok acımasız yorumlar yaptı moralimi bozdular
Onlar bir de hakim mi olacak?Allah görüyor hocam.Hiç merak etmeyin.Bir hakim hanımla tanıştım 2 sene ömcesine kadar.Kendisi 2014 sınavına çok ama çok çalışmış 69 almış.Ve bir daha kazanamayacığını düşünmüş 2015 te çok az çalışarak girmiş ve 86 puan ile 130 gibi bir sıra elde etmiş.Simdi Danıştay'da tetkik hakimi..ve bu kişi cok güzel bir hukuk fakültesinden mezun.Demem o ki insanları önemsememek lazım...inanıyorum her şey çook güzel olacak.