29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@kpssa34 davanın açılmamış sayılması
-
@fc-real-gdp 2016 da sınırda kaldım sanırım bu da öyle olacak
-
2016 da girdim. Bence bu sınavda gkgy bariz şekilde zordu özellikle genel yetenek kısmı. Bilmiyorum bana mi öyle geldi ama...
-
@123456789 hocam bunu ben de merak ediyorum. taraflarin anlasip anlasamadigi hususlarla ilgili secenegi isaretledim ama hic emin degilim. emin olduklarim da yanlis cikiyor zaten.
-
60 üstü yapmak demek kitapları Kanunları alakasız yönetmelikleri sayısız soru bankası çözmek arada roman okuyacak ayrıca dikkat dağınıklığını gidermek için Japon bulmacası çözecek
-
2016 ile kıyaslarsak hem alım sayısı anlamında hem de soruların zorluğu açısından bu sene kesinlikle daha zordu. Vergi soruları salt kanun bilgisiyle çözülecek sorulardı ama vergi dairesinde çalışıp uygulamayı bizzat yapanların yapacağı kalibrede 2-3 soru vardı. Ceza soruları daha çok teorik bilgi şeklinde gelmiş 2016 ya kıyasla 4 kanun 3 teorik bilgi sorusu vardı. Borçlar kolay görünümlü fakat bol tuzaklıydı. Medeni usulde kanunu sağlam çalışan soru kaçırmazdı. Medeni hukukta komisyon son 3 sınavdır boşanma davasına takmış ve bu sınavda sırf ordan 2 soru vardı. İdare beklediğim gibi geldi 657 4483 mahalli idareler idari işlem bilgi edinme kanunu vs.. Son olarak Anayasa ve idari yargıda mevzuatı iyi okuyan soru kaçırmamıştır.
-
@rorschach159 mutlak boşanma nedenlerinden biri değildir?
Zina
akıl sağlığı
pek kötü yaşam
hayata kast
Onur kırıcı davranış -
@ordubalık-valsi ben de matematikte çok zorlandım. allahtan salladığımın biri tutmuş. önceki sınava göre gy kısmı bariz zordu
-
@beyefendii akıl hastalığı nispi diğerleri mutlak
-
@rootofallevil hocam bence de bu sınavda şahsen benim gördüğüm konu kitapları değilde mevzuatı iyi sindiren alır yürür
-
@nopainnogain geri vermede iade türkiyede geçici tutuklamak için alması gereken ceza kaç yıl?
-
@beyefendii 3 yılmış
-
@toranj 1 yapalım onu fiş almayalım
-
@toranj kesinlikle hocam varsa yoksa kanun okunmalı hakimlik sınavı için ben zaten çalışmak için kaynak tavsiyesi sorana mevzuat.gov.tr yi gösteriyorum. İndir kanunları at flash belleğe fotokopiciden çıktı al sonra bir özgün soru bankası bir de çıkmış soru bankası çöz gir sınava
-
@mr-aday valla hocam o kadar isterim ki 1 olsun çünkü ben de çok emin bi şekilde 1 yaptım. ama 3 diyorlar
-
@mühlet taşımacılıkla ilgili kamunun yaptığı sözleşme sonucu sorumluluğu
Diğer şık tazminatla ilgiyliydi
Diğeri fiili yol sonucu tam hatırlayamıyorum -
-
@mühlet soruşturma izninine red kararı sonucu itirazı kim veya kimler yapar?
Başsavcı
Şikayetçi
Soruşturma açılması istenen şahış -
65 alan üstüne çıkan var mı grupta çok merak ediyorum
-
@epikür kış lastiği takmış yazlık lastiği lastikçide emanet bırakmış,
Kısa elden teslim
Hükmen teslim
zilyetliğin havalesi
Araç