29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@1umut hayırlısı hepimiz için
-
Son 2 günümüz hakkımızda hayırlısı olsun. Yıl içinde idari hakimlik sınavı yapılır mı sizce?
-
@rootofallevil sizce yapılır mı benim fikrim yok ama inşallah olue
-
Arkadaşlar zafer çarşısında kpss üzerine istediğim kitabı denemeyi bulabilir miyim bilen var mı ankarayı
-
@kemankeşş Hemen hemen tüm yayınlar var hocam.
-
@kemankeşş Hatta olgunlara çıkabilir ya da kök çarşısına da gidebilirsiniz.
-
@rootofallevil hakım yardımcılıgı geldıgınde mecburen yapılır bence ,hem ilk sınav olacak hem de surec uzun oldugu ıcın ıdarı hakıme de ıhtıyac duyulacak. Ben bu sekılde dusunuyorum sıstem degısımın avantajı olarak sınav
-
@gizemce Aynen öyle olacak zaten.
-
@suigeneris hocam pekı ya zamanı konusunda ne dusunuyorsunuz, hazıran aralık gıbı mı yoksa beklemedıgımız bır tarıhte mı olur ?
-
@gizemce Haziranda Olabilir Aralıkta olabilir. Orası Hiç belli değil. Fakat 2019 da idari hakimlik açılacak yani.
-
Sevgili Arkadaşlar,
Sizlerden bir ricam var...
Bilen arkadaşlar vardır belki Pink Floyd'un ünlü şarkısı The Wall'ın haklarını Roger Waters iki seneliğine Türkiye'deki İZEV'e verdi ve Türkçe sözler yazıldı. Selda bagcan, Funda arar, Kubat gibi sanatçılar seslendirdi.
Video eğer 10 milyon izlenme alırsa; Engelli Dostlarımız için kendileri tarafından bir yaşam köyü kurulacak.
Yapmanız gereken tek şey videoyu izlemek ya da izlenme sayısının artmasına yardımda bulunmak. Göndereceğim videoyu elinizden geldiğince etrafınızdaki herkese ulaştırıp izlemelerine vesile olup bu yaşam köyünün kurulmasına destek olursanız gerçekten çok sevinirim.
Çok Sevgiler -
Merhaba sınavda Cevşen’e unutan arkadaş buralarda mısın
-
Facebook'da link var deniyor. Anlayan arkadaşlar bakabilir mi var mı yok mu?
-
@minikistan 85.5 alan 151.kişi 2016da ona göre hesap et hocam
-
@saykayhak o link diş hekimliği ile ilgiliymiş
-
@denizgurcan dostum burda yok işte yazcan mı sürekli:D
-
Liste hangı sayfada arkadaslar son kez bır bakalım
-
@ecem en azından link olayı boş değilmiş:) Salıya açıklanır da bizimki heyecan.
-
@saykayhak İkinci link de geldi
@ecem Bu arada, DUS'la alakalı olduğu nasıl anlaşıldı ? -
@atlas07 haydi hayırlı sonuçlara inşallah:)