29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Bu link olayı nedir ve nasıl anlaşılıyor acaba bilgi verebilecek olan kimse var mı?
-
@suigeneris Ben de bu fikre cok umut bagliyorum ama yanlis mi dusunuyorum bilmiyorum hocam. Umarim boyle olur.
-
@gaye Yanlış anlaşılmasın.
Biz Bazıları gibi atıp tutmuyoruz.
Çevremiz de iletişim halinde olduğumuz veyahut Bire bir Derste aldığımız Hocalar var. Muhabbet halinde 2019 süreci ve idari hakimlik / Hakimlik yardımcılığı konularıyla ilgili sohbet ediyoruz. Beklenen şey 2019 yılında idari hakimlik açılacak olması.
Bu ne zaman olur bilinmez. Haziran olabilr. Aralık olabilr. -
@suigeneris hakim yardımcılığı bu dönemi etkileyecek mi acaba bir duyumunuz var mı?
-
@saykayhak hocam sizin netleriniz iyiydi stres yapmadan bekleyin bence mülakat kısmı daha yıpratıcı olacak
-
@atlas07 ben Facebook grubunda gördüm ona dayanarak yazdım
-
Hakimlik ve kaymakamlık artık oturdu gibi.. Eylül ayında kaymakamlık , Kasım ya da Aralık ayında da hakimlik sınavı gelir gibi 2019 yılı için...
-
@ecem biliyorum hocam da insan ister istemez heyecanlanıyor. Hakkıyla kazanıp mülakatı da hakkıyla kazanmak dileğim.
-
@mühlet Kesinlikle 2019 Döneminde Hakimlik yardımcılığı geliyor. Bakan Bey de açıklama yaptı zaten.
-
@saykayhak inşallah
-
@suigeneris Haziran dönemine gelse keşke.
-
@corleone Ani bir ilana hazırlıklı olmak lazım. Hakimlik yardımcılığı minimum 3 yıl sürecektir.
Hemen bir alıma çıkmak isteyeceklerdir. -
Arkadaşlar günaydın. Site yöneticisi kimdir bilen var mı?
Forumda yazılanı silme hakkı vermemisler bizlere. Liste oluşturulurken faceden buradaki listeye bildirilen bir arkadaş rahatsız olmus ismi soyismi yazıldığı için. O yüzden o iletilerin kaldırılmasını aksi takdirde forumun kapatılması icin sikayette bulunacağını iletti özelden bana . Google ismi yazılınca buradaki liste çıkıyormuş ve hoşuna gitmemis bu durum. Ben site yöneticisi kim bilmiyorum. Yani bilen varsa rica edelim. Benim gönderilerimdeki listelerle bir de sanırım @kafes66 arkadaşımızda liste vardı , ikimizin sayfalarındaki listeler kaldırılabilir mi? Sonuçta kötü niyet olmasa da bi rahatsızlık verilmis arkadaşa, bunu düzeltebilecek olan da site yöneticisidir -
Zaten yazılanların silinememesi büyük hata.
-
@kubra111 İsim soy isim vererek mi yazmışlar?
-
@mami1616 aynen faceden buraya belirten bir arkadas vardı ya isim soyismi ile belirtmisti. Listeye de öyle gecmisti haliyle . Ama onda da kötü niyet olduğu için değil tabi ki. Silme hakkı olsa sorun kalmayacak ama sitenin en büyük yanlışı bizde bu hakkın olmaması sanırım
-
Vermeseymiş o da ismini ya da adının soyadının sadece baş harfleriyle söyleseymiş
-
Bugün aciklansa da kazanamadigimi görsem artık,böyle olmuyor "ulan acaba kazanirmiyim"düşüncesi deli etti beni
-
Sizce yarın öğleden önce mi açıklanır öğleden sonra mı
-
@rootofallevil bu nasıl bir düşünce adama sormuşlardır neti söylemiştir bide adımı yazma mı dicek onu düşünmemiştir bile