29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@hakimikaymakam kisi sayısı arttıkça ss düşüyor demek çünkü düşük netliler fazla olunca mantıken ortalmayi etkiliyo bu sonuç çıkabilir çok da mantıklı . bu yıl az katılım yüksek ss gibime geliyor
-
@hakimikaymakam senin tahminin ne bu sene için hocam
-
@avexer aynen bence o yüzden bu yılın sapması ile 2015 ss benzer olacak. Sonucta ssyı katılım belirler mantıken
-
Mümkünse listeyi bidaha alabilir miyiz
-
@hakimikaymakam 87 puan yüksek bir puan olmasına rağmen 206. olmuşsunuz demekki herkese yüksek gelmis 2016 da 87 puan alan kaçıncı ona bakmak lazım?
-
@1umut o zaman forumlara üye değildim. Çevremde de öyle yüksek yapan yoktu...
-
@frieddmann bence 81 ham puan sınır olabilir... Yani , 83 puan cıvarında kapatır gibi geliyor...
-
@frieddmann hocam bu durum bu sinav icin de gecerli olur mu? idari yarginin sapmasinin yuksek olmasi yani. umarim oyle olur gerci de sinava gore degismiyor mu bu durum?
-
@minikistan 2016'da 88 alan bir arkadaşım ilk 40taydı.
-
@hakimikaymakam anlatmak istedigim umarım anlaşılmıştır sapma yüksek olsada fark etmez 2015 te herkese o civarda sapma gelmiş 2016 da düşük sapmalar var bu yüzden yüksek puanlar hakkettigi sıralamada olmuş. Bu sınav hakkında artk tahminler boşuna 2 gün sonra açıklanacak zaten ve her sınav yapıldığı yıla özgüdür.
-
@minikistan aynen öyle dostum. Nokta atışı yaptın. Kesinlikle, her sınav ilgili yıla özgüdür. Hakkımızda hayırlısı...
-
2018 in en akillarda kalacak sinavlari sayistay(esenboga macerasi) ve 400 kisi cikmayan kaymakamlik sinaviydi, idari yargi bunlardan biri olmayacak. tahminimce gecmis yillara benzer bir puanla kapatacak. 82-83 gibi. He bir de once ertelenip sonra iptal olan vergi mufettisligi 2018 e damgasini vurdu. Is teftisi saymiyorum 2017 de baslayip 2019 a sarktigi icin kendimi haber programi sunucusu gibi hissettim bir an.
-
@sbf1983 bi kaymakamlık sınavı asla olamaz zaten normal bir sınavdı.
-
Açıklanma vakti yaklaştığından mı bilmiyorum kazanamayacagım hissine kapıldım bugün her şeye rağmen çalışırken çok keyif aldığım bir sınavdı keşke çalışmasaydım demiyorum. Belkide çalışırken değilde sonucu beklerken yoruldum.
-
@minikistan insallah sonuclar aciklandiginda “bekleyis cok yordu ama degdi” dersiniz
-
Su sapma konusunu her actiginizda kafam karman corman oluyor. Dediginiz gibi kaldi 2 gun kafa yormaya degmez ama gecenlerde bir arkadas gecmis sinava ait kendisinin ve kardesinin sonuclarini paylasmisti. Kendisinin neti az olmasina karsin sapma oldukca yuksek gelmisti. Kardesinin ise neti daha fazlaydi ama cok dusuk bir sapma gelmisti ona. Bu haliyle sapma mevzusu oldukca onemli gozukmustu bana. ozellikle de netleri sinira yakin veya asagisinda olanlar icin. su an ise okuduklarimdan sapmanin cok da onemli olmadigi sonucunu cikariyorum. herkese esit puanlarda sapma geldigini soyluyorsunuz son iki sinav icin. Bu sinavla ilgili cok az bir umudum varsa o da bu sapma mevzusu ile ilgili okuduklarimdan. Ama her okudugumda daha da karisiyor kafam. Hayirlisi.
-
@gaye sapma hiç kafaya takılacak bişey değil hocam .%100 sürpriz, %100 kişiye özel. tahmin vs. saçma bence
-
@hakimikaymakam bende senin gibi düşünüyorum.doğru sayısı hakkında bişy diyemiyorum puan olarak aynı
-
@gaye ortak alanı herkes yapıyo ortak alanda ss en yüksek iyuk ve medeni usul diye düşüyorum.idari bölümde 20 soruya hukukçuların çoğunluğu çalışmıyo
-
Ve bir gün daha bitti. Salıya pek de birşey kalmadı. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah