29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
2016 da sinava giren bir arkadasimin sonucu;
24 GkGy 25 Ortak Alan 27 Idari yargi yani 76 dogru ile 79.35 puan 745.sira
-
@kemankeşş 58/19 veya 60/16 şeklindeyse güçlü ihtimal
-
@kemankeşş zor çok zor ben 77 ile 2016 da 540.oldum bu sene taş patlasa 78 görür o da soruların çeldiriciliği + sınava küsüp girmeyenlerin oranı ...vb şeyler belirler
-
@kafdağınınarkası 22 ye 55 di doğrular
-
@alexistocquevill 21 - 57
-
@kemankeşş tam sınır bence burası biraz milimetrik oluyor
-
22 57 alır gibi
-
@alexistocquevill hocam hayırlısı artık
-
@kemankeşş Aynen hakkımızda hayırlısı sorular açıklanırsa daha net şeyler konuşulabilir de şimdi böyle puan hesabı havanda su dövmek gibi bir şey
-
@alexistocquevill doğru hocam bazen aklıma kaçırdığım sorular geliyor deli oluyorum
-
@alexistocquevill yaş 22 görür müyüm bir sınav daha hocam
-
23 55 de alanin bolum bazindaki standart sapmasi belirleyici olur, ilk 300u zorlar belki.
-
@cura hocam sapmasız puanı zaten 84,53 genelde 3-3,5 puan sapmadan gelmiş genelde.
-
Arkadaşlar gkgy doğru sayısıni 20/30 ile çarpın; alan doğru sayısını da 80/70 ile çarpın. Ham puanınızı öğrenmiş olursunuz. Çıkan sonuç 81 ve üstü ise umutlanabilirsiniz tahminimce.
-
@kemankeşş benim o matematik sorusu 20 kök üç buldum tüm çevreyi soruyormuş galiba gitti
ceza da bir yıl sorusuna üç yaptım gitti
tarihte ki alfabe sorusu belki de en kolay soru onu kaçırdım (ÇİN) böyle var baya
Bunlar her sınavda olabilen şeyler ama sınava herkes rahat girse sınır puanı olarak 90'ları konuşuyor olurduk -
@kemankeşş Daha çok gençsin inşallah hayırlısıysa bu sınavı geçersin ama geçemesende üzülme belki daha hayırlı bir son vardır.
-
@alexistocquevill ceza sorusu 3 yıl ya niye endişe ediyorsunuz kanunda açık yazmasa da tck madde 12-3/a da 3 yıl olduğu açık
-
@kemankeşş hocam bunu benim yanimda soyleyince gulsem mi aglasam mi bilemedimAllah hayirli ömür versin
-
@sbf1983 hocam affedin lütfen Allah hepimize sağlıklı ömür versin dünya telaşı bir yana
-
@alexistocquevill inşallah hepimize hayırlı olsun