29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Art mirasçı sorusunu hatırlayanınız var mı? Tek öncüllü bir şıkkı işaretlediğimi sanıyorum
-
@misirabbas, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@arpad Size soru. Üzerinde birden dokuza kadar numaraların yazdığı dokuz kağıt var. İki kişi üçer tane kağıt çekiyor. Bu iki kişinin çektiği kağıtların her birinin kendi içindeki çarpımıyla diğer tarafın kendi içinde çarpımı eşit. Durum böyleyse. 4,6 ve 8 rakamlarından hangileri kesinlikle çekilmiş olmalıdır.
Soru böyleydi arkadaşlar
Sizce cvp ne peki? -
@sikilaccisamatha 4 ve 6 olması gerekiyor
-
@alexistocquevill, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Art mirasçı sorusunu hatırlayanınız var mı? Tek öncüllü bir şıkkı işaretlediğimi sanıyorum
Ön mirasci mirasi kabul etmezse artmirasciya gecmez diye yanlis bir şık vardi soruda yanlisi soruyordu
-
@ysldyg, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha 4 ve 6 olması gerekiyor
Tamam sorun yok aciklansa sorular da kurtulsak kadayi yicem sanki adimi dogru mu yazdim asamasina geldim yaaa
-
@sikilaccisamatha abi ben çözemedim ve 4 6 işaretledim. Ama sonrasında 3 kişiye çözdürdüm. Üçü de 4 ve 6 dedi.
-
@misirabbas 59 alan 18 gk 83 puan düşük değil mi 49 alan 20 gk yapanın 78 aldığı yerde
-
@misirabbas Ham puan olarak 79,3085714 çıkıyor (4,*** sapmadan gelmiş)
-
26 gk , 59 alana 83 puan gelmis.
-
@cura, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
26 gk , 59 alana 83 puan gelmis.
88 yazacaktim
-
@sikilaccisamatha Hocam buydu değil mi cevap sadece
-
Valla arkadaşlar yazdığım şekilde doğru sayılarıyla yazdığım puanı aldı adam. Ben sapma olmaz tezine binaen yazdım. Bu sınavdada olacaktır bence. İnşallah hakkımızda hayırlısı.
-
@cura 88 olur zaten bu yok da Dediğiniz gibi yapan 59 alan 18 gk değil de 20 gk rahat kontenjan içinde
-
@alexistocquevill, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha Hocam buydu değil mi cevap sadece
Hangi soru icin konusuyoruz?
-
@sikilaccisamatha art mirasçı hocam
-
@sonuç, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@cura 88 olur zaten bu yok da Dediğiniz gibi yapan 59 alan 18 gk değil de 20 gk rahat kontenjan içinde
Ne kadar sapma gelir diye soranlar icin yazmistim.2016 sinavindan 3.2 puan sapma gelmis.
-
@sonuç 25 gk-gy 56 alan girer mi hocam kontejyana
-
@sikilaccisamatha art mirasçı hocam
Evet cvp oydu
-
@ömerhayyam ham puan 80,50 yapıyor sapma dan gelecek puan önemli
-
@ömerhayyam ham puan 80,50 yapıyor sapma dan gelecek puan önemli
Buralardaki tartismalara bakarsak adimi bile yanlis yazmis olabilirim.Ama normalde beklentim 26/56 sizce sansim nedir?