29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@sikilaccisamatha hocam 13. sayfaya bakın.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha tamam hocam aynı şeyi diyoruz sizinki de doğru
Hocam ben hmuka o kadar hakim degilim benim dedigim ile sizin dediginiz farkli seyler sanıyorum:)
-
Bu grupta kaç kişi var ya çol değiliz sanırm
-
@sikilaccisamatha hocam 13. sayfaya bakın.
Onlari ben paylasmistim zaten:) farkli biri tarafindan bi derleme var mi diye merak ettim.artik kafam allak bullak kendi derlememe güvenemiyorum
-
@sikilaccisamatha hocam kesin yetki yoksa yetkisizlik itirazi ilk itirazdır.
-
@sikilaccisamatha hocam kesin yetki yoksa yetkisizlik itirazi ilk itirazdır.
Senin Allah ina gurban :):) nerdeyse oturup aglama asamasina gelmiştim:):)
-
@ubeyde 1x4x9 = 2x3x6 doğru cevap 4 ve 6. netleşti sanırım.
-
@fc-real-gdp valla kardeşim benim o zmn 53 doğrum vardı. 56.8 puanım vardı. Bende bile sapma 4 puandı. Şu anda bakıp emin olarak yazıyorum. O dedğim arkadaşın puanına da cuma günü sınavdan önce baktım. Ösym de açtırıp. Tam olarak şöyle 59 alan. 18 gk gy. 83 küsür puan. Ha ben görünce oha dedim ama öyle yani eminim bundan. Sapma olur bu sınavda da. Çünkü sorular gayet çeldiriciydi.
-
@ozdnz, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha bir de 9,1,4-6,2,3 var bu durumda yalnız 4 olması gerekiyor sanırım
9.8.1=6.4.3 de olduguna gore cvp 4 ve 6
-
@cura inşallah
-
@fc-real-gdp haydaa 2 şer tane çekmiyor muydu ya.
-
@sikilaccisamatha hocam 4,6 ve 8 in üçünü de kullanmışsınız.
-
@arpad hayır hocam 3'er tane. kesin demeyim de büyük olasılıkla 3'er diyordu.
-
@sikilaccisamatha hocam 4,6 ve 8 in üçünü de kullanmışsınız.
Hayir şöyleki:
- Durum ; 4.6.3=9.8.1
2.Durum; 6.3.2=9.4.1
Sorudaki sarti saglayan 3. Bir durum ispatlanamaz ise cvp 4 ve 6
- Durum ; 4.6.3=9.8.1
-
@sikilaccisamatha hocam 1. durumda 4,6,8 in üçünü de kullanmışsınız. soruda en az kaç tanesi kullanılmalı diyordu.
-
Tasarruf edilebilir kısmın hesabi sorusunun ŞIKLARI neydi acaba? Ben Vasiyet borclsri ile Miras birakanin borclari arasinda kaldim.Bu iki şıkkı tam olarak hatirlayan var mi?Hangisini isaretledigim konusunda kendimi kandirmak istemiyorum da
-
Ysk moral bozukluğundan şu sınavdan en aşağı 6-7 sorum gitti. Sınavda çözdek ne olacak ki bunları hiçbir boka yaramıyor mantığıyla saldım. İnsanı cidden çok yoruyorlar.
-
@misirabbas hocam ben 82.20 almıştım 3.55 sapmadan gelmişti.
-
@sikilaccisamatha hocam 1. durumda 4,6,8 in üçünü de kullanmışsınız. soruda en az kaç tanesi kullanılmalı diyordu.
Hayir soruda diyordu ki 2 kisinin cektigi 3 kartin carpiminin ayni olmasini saglayan durumlarda hangisi kesin olarak her durumda vardır diyordu
-
@arpad Size soru. Üzerinde birden dokuza kadar numaraların yazdığı dokuz kağıt var. İki kişi üçer tane kağıt çekiyor. Bu iki kişinin çektiği kağıtların her birinin kendi içindeki çarpımıyla diğer tarafın kendi içinde çarpımı eşit. Durum böyleyse. 4,6 ve 8 rakamlarından hangileri kesinlikle çekilmiş olmalıdır.
Soru böyleydi arkadaşlar