29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Arkadaslar HMUK ta hangi ilkeyi soruyordu?Cvbi degil de soruyu merak ediyorum.Soru metnini hatirlayan var mi?
-
@sikilaccisamatha, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@yvzt, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@ysldyg 4 top cekiyoduk 2 ser toplarin carpimi birbirine esit olmasi icin kesinlikle olmasi gereken sayilari soruyodu 6 kesin varda 4 e bise diyemicem
Cecap 4 ve 6 sinavda saglamasini da yaptim
Yanlış söylemişim sinavda saglamasini yaptim Cvp 4 ve 8 olacak.
4.6.3=9.8.1
4.7.2=8.7.1
9.4.1=6.3.2 de sagladigina gore demekki cvp yalnizca 4 ufff kafayi yicem ya artik adimi dogru yazdim mi adim neydi o asamaya geldim4.7.2=8.7.1 olmaz ki. Her sayıyı bir defa kullanacaktık.
-
@sikilaccisamatha hocam taraflarin vakialarindan bahsediyordu ve de hatirlatmada bulanamaz tarzi bir seyler hatirliyorum.
-
Nolur 4 ve 8 çıksın cevap sorular bugün yayımlanır mı ki
-
9 tane sayı vardı, rakamları tekrarlı kullanırsan cevap hiçbiri olur. mesela 1.1.1 = 1.1.1 olur o zaman 4,6,8'e gerek olmaz. 5 ve 7 nin seçilen sayılarda olması imkansız çünkü bunlar asal sayı 5 ve 7 yi seçtiğimizde 3 erli grupların çarpımı eşit olmaz. 5 ve 7 olmayınca geriye 7 tane sayı kalıyor. o yüzden 4,6,8 den en az iki tanesi olmalı. 6 kesin oluyor da ben de uğraşmadım daha sınavda, başım ağrıyordu.
-
@sbf1983 taraflarca yerine getirilme ilkeşs
-
@kemankeşş evet hocam buydu cevap
-
@yvzt 2 şer çekiliyor cevap sadece 6 olması lazım.
-
Arkadaşlar il göç ve btkya girdim bence hakimlik daha kolay demeyecegim ama soruları daha güzeldi bence ne olursa olsun sınav konusunda kurumlardan ziyade her zaman ÖSYMyi tek geçerim veya maliye bakanlığı sinavlarida güzel gibi gecmis soruları çözünce.
-
@atam2811 ben de btk ve göçü hiç beğenmedim . Ösym de pürüzler olsa bile daha sistemli ve şeffaf olduğunu düşünüyorum
-
Islah ile gecersiz kilinamayacak sorusunun cevabi neydi?
-
@sikilaccisamatha ıslah ile ilk itiraz ileri süremez.
-
24 Aralik 2017 Cumartesi gunu yapilan hakimlik sinavi sorulari 26 Aralik 2017 Pazartesi gunu saat 15:45'te erisime acilmis.Bugun yayinlanir herhalde degil mi?
-
@arpad 3 er diyolar 3er cekiliyosa yanlis oluuo benimki ben 2 ser diye hesap yaptim
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha ıslah ile ilk itiraz ileri süremez.
Ben kesin yetki olmayan hallerde yetki itirazi yaptim ama sizin dediginiz cvp dogru
-
@sikilaccisamatha dostum alttaki önermende 7yi iki kez kullanmıssın dikkatini sündürürüm
-
@FC-Real-GDP sorulari derleyip toparlayan var mi?
-
@sikilaccisamatha tamam hocam aynı şeyi diyoruz sizinki de doğru
-
@rootofallevil 4-6 cevap üzgünüm
-
@ubeyde, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha dostum alttaki önermende 7yi iki kez kullanmıssın dikkatini sündürürüm
Sonrasinda hatami kabul ettim.Dedim ya sınavdan sonra kafam allak bullak oldu 2 gündür