29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@yvzt neyse benim her türlü yanlış da ben çok net hatırlıyorumdum 3 er tane seçiyorlar dediğini inşallah ben yanlış hatırlıyorumdur da sizinki doğru çıkar
-
@oflu61 hata düzeltme diyordu sadece ikmalen tarh sadeve
-
@yvzt, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@ozdnz bende 6 yi kesin buldum 64 83-32 61-43 62-63 92-64 83 gibi denemeler yaptim:)
9.8.1=4.3.6
4.7.2=8.7.1Yani bu durumda cvp 4 ve 8 oluyor
-
@marshallist hocam olasılık sorusundan emin misiniz?
-
@sikilaccisamatha, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@ysldyg 4 top cekiyoduk 2 ser toplarin carpimi birbirine esit olmasi icin kesinlikle olmasi gereken sayilari soruyodu 6 kesin varda 4 e bise diyemicem
Cecap 4 ve 6 sinavda saglamasini da yaptim
Yanlış söylemişim sinavda saglamasini yaptim Cvp 4 ve 8 olacak.
4.6.3=9.8.1
4.7.2=8.7.1 -
@diriliss eyvallah hocam
-
@sikilaccisamatha yalnız bu soru sınav ateşiyle yapılabilecek bir soru değil kesinlikle vakit kaybetme korkusundan ben konsantre olamadım açıkçası
-
@sikilaccisamatha 3 er tane cekiliyosa bu dogru ben 2 ser cekiliyo die yaptim
-
ucer tane cekiliyordu
-
3 er tane cekılıyordu .
ben 4-6 yaptım yanlış . üzüldüm şimdi -
@ozdnz, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha 3 er top çekmiyorlar mıydı sınavda uğraşamadım stresten 4,8 diye salladım sonra sınav çıkışı arkadaşımla çözdük sadece 4 kesin var çıktı bir 36 bir de 24 olunca çarpımları birbirine eşit oluyordu
Bakin 14 beyaz 2 kirmizi top vardi.Birer adet cekiliyordu ve oyun kirmizi top cekilince sonlaniyor o ana kadar cekilen toplar da oyunun puanini belirliyordu.3 puan olmask icin 3 tane cekilen topun beyaz olmasi yetmiyor cunku oyunun da bitmis olmasi icin 4.topun kirmizi olmasi gerekiyor.toplards geri arltilmamak uzere cekiliyordu.dolayisiyla:
14/16.13/15.12/14.2/13= 1/10 olacakti cvp -
@sikilaccisamatha farklı sayılar olması gerekiyordu diye hatırlıyorum. 9.4.1=6.3.2 bu durumda 8 olmaz zaten
-
Hakimlik sinav tarihinde bu kadar secici matematik sorulmamisti herhalde.Hukuk mezunlarinin cok zorlanmis oldugunu dusunuyorum.
-
@sikilaccisamatha bir de 9,1,4-6,2,3 var bu durumda yalnız 4 olması gerekiyor sanırım
-
@ysldyg, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@sikilaccisamatha farklı sayılar olması gerekiyordu diye hatırlıyorum. 9.4.1=6.3.2 bu durumda 8 olmaz zaten
Haklisin dedigim gibi sinavda saglamasini yaptim ama iki gundur okadar cok kafamiz karistiki.
-
@ozdnz stresiyle
-
@oflu61 4 6 doğru hocam aldıklarını geri koymuyorlardı eminim. Bir sayının ikisinin de elinde olması imkansız.
-
@sikilaccisamatha ben cevaplar açıklansa bile verdim cevapları sağlıklı bir şekilde hatırlayacağımı sanmıyorum
-
@sikilaccisamatha, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@ysldyg 4 top cekiyoduk 2 ser toplarin carpimi birbirine esit olmasi icin kesinlikle olmasi gereken sayilari soruyodu 6 kesin varda 4 e bise diyemicem
Cecap 4 ve 6 sinavda saglamasini da yaptim
Yanlış söylemişim sinavda saglamasini yaptim Cvp 4 ve 8 olacak.
4.6.3=9.8.1
4.7.2=8.7.1
9.4.1=6.3.2 de sagladigina gore demekki cvp yalnizca 4 ufff kafayi yicem ya artik adimi dogru yazdim mi adim neydi o asamaya geldim -
@misirabbas hocam 3 puan civarı etkili oldu, öyle 7-8 puan gelmiyor sapmadan.