29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@yvzt hayır hocam alakası ama mesela boşanma davası inşai mesela
-
@mr-aday hocam vergi hukukunda yorum yöntemleri var ya ona bir de "sınava girenler yorumu" eklenmeli
-
Insai islem ve belirleyici islem ayrimi var. Belirleyici mesala ogrenciye belge duzenlenmesi gibi. Bu durumda soruda insai islem var gibi.
-
@fc-real-gdp öyle sormuyor muydu?
-
@toranj saol yanlis kodlamisim kafama oleyse
-
@toranj yok hocam Altın çizgi kitabının yazarı
-
Bariz calistigimiz kaynaklarda detaylara geldigimizde bilgi farkliliklari var ve de kanunlarimiz cok muglak ifadelerle dolu cok yalin degil. Bir 5510 a goz atin bir cumle ne kadar uzun olurmus görün
-
@ezo Aslan Değirmenci hocamızın Altın Çizgi kitabı bende var. Çözdüğüm sorusundan yola çıkarak merak ettim hocamız sorunun öncüllü olduğunu biliyor mu?
-
Şu cevabına defter tutma dediğiniz soru daha önceki yıllarda vergi dairesi müdür yardımcılığı sınavında çıkmış bir soru orada cevaba arama diyor du öyle hatırlıyorum hatta elim defter tutmaya gitmişti onu işaretlemiştim ama açıklamasında aramanın ceza hukuku olarak suç oluşturduğu yazıyordu defter tutmanın ise ikmalen tarhta esas alındığı yoklamanın idarece tarha esas alındığı incelemnin re sen rarha esas alındığı yazıyordu
-
@ezo öyle soruyorsa cevap müdür de genel sormuştu diye hatırlıyorum, vergi hatalarını düzeltme yetkisi kime aittir diye.
-
@fc-real-gdp vergi dairesi geçiyor başkan için de ikisi de olmalı cevap müdür ve başkan
-
@muzgor hocam düzeltme fişinde başkan yok onay makamı müdür yazıyor mesela haciz varakasında sadece onay makamı yazıyor yani miktara göre hacizde 750 bin tl üstü başkan yetkisinde ama düzeltmede böyle bi şey yok
-
@yvzt valla hocam direk şart dedim yanlış inşai de varmış ösym ne der bilmiyorum
-
Alan ağırlıklı 80 doğru çok rahat mülakatta
-
@kemankeşş bende sadece subjektif dedim benimde yanlis .cok tuzakli sorular var aciklasalarda netlesse cevaplar
-
@kafdağınınarkası soruda düzeltmeden bahsediyordu diye hatırlıyorum ben
-
Mesela matematikte 20kok3 ve 25kok3 diyenler var bircok insan farkli okumus soruyu bu nasil oluyor anlamiyorum ben eskenar dortgen die hatirliyorum soruyu ama yamuk cevresi soruluyormus cok tuhaf gercekten
-
ösym ais'te soruları paylaşsa da bitse şu saçma tartışmalar.
-
Bugun kesin yayınlanır mı acaba sorular
-
@gazi3 hep salı günü yayınlamışlar cevapları. Sınav cumartesi olsa da farketmiyor. Benim bugünden umudum ama yılbaşı filan diye yarını da sallarlarsa ta çarşambaya kalır