29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@geçuyandım bana da yarın tatil diye bugun yayınlarlar gibi geliyor hocam insallah Çarşamba’ya kalmaz
-
@gazi3 hocam ÖSYM ye karşı çok iyimsersiniz inşallah sizin dediğiniz gibi olur ama hiç umudum yok
-
Arkadaslar matematikteki koklu soruda 35kok3 var miydi sıklarda?
-
@ömerhayyam vardı hocam ben yaptım 35 kök 3 yaptım hatta
-
4 6 8 onculleri olan soru vardi hangisi kesinlikle olmali diyordu onu ne yaptiniz ben sadece 6 yaptim
-
@yvzt ben de 4, 6 yaptım hocam
-
@ysldyg 4 top cekiyoduk 2 ser toplarin carpimi birbirine esit olmasi icin kesinlikle olmasi gereken sayilari soruyodu 6 kesin varda 4 e bise diyemicem
-
@yvzt ben hatırlayamıyorum 2şer mi yoksa 3er mi top cekiyolardı
-
@yvzt, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@ysldyg 4 top cekiyoduk 2 ser toplarin carpimi birbirine esit olmasi icin kesinlikle olmasi gereken sayilari soruyodu 6 kesin varda 4 e bise diyemicem
Cecap 4 ve 6 sinavda saglamasini da yaptim
-
Gecikme faizi sorusunun cevabında üzülerek söyliyorum ki hata düzeltmeli öncül de var. İsteyenler vuk 112. madde 6. fıkraya bakabilir
-
@fc-real-gdp nasıl sapma hiç etkili olmadı. 77 doğruya 83 puan geldi. Alan 59 gk gy 18. Ve şu anda hakim arkadaş.
-
@rootofallevil cevap hata düzeltme ve ikmalen tarh o zaman dimi?
-
@sikilaccisamatha 3 er top çekmiyorlar mıydı sınavda uğraşamadım stresten 4,8 diye salladım sonra sınav çıkışı arkadaşımla çözdük sadece 4 kesin var çıktı bir 36 bir de 24 olunca çarpımları birbirine eşit oluyordu
-
@ecem evet
-
@ecem bu sorunun sorusu tam olarak neydi. Uygulanırı mı istiyordu uygulanamazı mı?
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Gecikme faizi sorusunun cevabında üzülerek söyliyorum ki hata düzeltmeli öncül de var. İsteyenler vuk 112. madde 6. fıkraya bakabilir
Bu bahsettiginiz ihtirazi kayitla beyana ait iade olunan vergiler icin gecerli bir durum? Oysa sorula hata duzeltme diyordu.Hata duzeltme ile ilgili maddeleri okursaniz sizim bahsettiginiz madde ile alakalo olmadigini farkedersiniz.
-
Herkese geçmiş olsun.Bence sınav çok zordu özellikle ortak alan.Herkesin kolay demesine hayret ediyorum.Çok çeldirici öncüllü sorular vardı.Sınava çalışmak ayrı bir dert sınava gitmek ayrı bir dertti.Allah yardımcımız olsun
-
@rootofallevil ya ben soruda hata düzeltme onculunu tek başına aldım diye hatırlıyorum .
o oncul tek basına oldugu nbır cevap şıkkı varmıydı ? eger yoksa bende ikmalen tarh + hata duzeltme yaptım -
vergi profesörü gelsin vergi testinden 12 üstü yapamazdı. çok garip sınavdı. son anda değiştirdiğim 1 soru ile iktisattan 1 soruya yanıyorum. iki kitapçık olması arada beni kötü etkiledi herhalde. sonda patladım
-
@ozdnz bende 6 yi kesin buldum 64 83-32 61-43 62-63 92-64 83 gibi denemeler yaptim:)