29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@ömerhayyam burada yazan alan doğru bilgisine göre imkansız çünkü herkes 55 üstü alan yaptığımızı söylüyor tabi bizler için güzel bu kadar değerli insanların yazısını okumak geçmiş referanslara göre Dediğiniz gibi yapan 2016 da 24 gk 55 yada 56 idi sanırsam 343.olmuştu Sınırda kalıyor 57 alan garantiye yakın gibi
-
80 üstü yapıp kazanamayacagını düşünenler varsa ben hiç ümitlenmeyeyim o zaman
-
@sikilaccisamatha Ham puan olarak 81,16 yapıyor. Geçmiş yıllarda gelen sapmalar genel olarak 3,50-4,20 bandında gibi.
Geçen yıl 300. olan arkadaşın puanını öğrenebilirsek işimiz biraz daha kolaylaşır. (Net bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum ) -
600 kişi 80.3 puan
-
300.kişi 82.9 civarı olması lazım
-
24-56 veya 23-57 kurtarır çok rahat ya 80 net yapan da endişe ediyorsa biz dükkanı kapatalım.
-
Ben 2016 nin 600. su ile bu senenin 300. sunun yaklasik ayni dogrularda olacagini dusunuyorum. Ama sadece tahmin, 2016 ya girmedim paylasilan sorulardan hareketle bu sene daha cok tuzak soru vardi. Ama osym cevaplari yayinladiginda az cok netlesir her sey.
-
@sbf1983 alan ağırlıklı 81 doğru garanti içerde
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
24-56 veya 23-57 kurtarır çok rahat ya 80 net yapan da endişe ediyorsa biz dükkanı kapatalım.
Benim iki endisem var.Birincisi hesapladigimdan daha düşük sayida dogrum cikmasi ikinci de min 26/56 yapsam bile sanki ilk 300 e giremeyecekmiskm givi geliyor.Cunku ilk sinavim ve toplamda 50 saat calismamistim o yuzden sinavda kolay dendigi icin sınava adam akilli hazirlananlar pek soru kacirmaz beni gecer diye düşünüyorum
-
Alan ağırlıklı 78 ve 79 doğru yapan ümitlenebilir
-
26 gygk, 31 ortak alan, 24 idari olur mu acaba? ah vergi ah yaktın beni
-
@dzndr çok rahat gelir size daha fazla yanlışınız çıkmazsa
-
77 doğru ile 540.olmuştum 2016 da 2015 de 82 doğru ile 132 olmuştum
-
@kafdağınınarkası benim tahminim de o yonde kaymakamlikta da 69 dogru olabilir demistim sonra yuksek yapanlar var denince beklentimi 71 civarina cekmistim ve de 70 neti gecen 400 kisi cikmadi. 69.75 neti olan 370 li siralarda olmustu sanirim. Bakalim sinav analistliginde basari saglayacak miyim
-
@sbf1983 69 net duzeltiyorum.
-
@kafdağınınarkası inşallah nasip olur. herkesin emeği var. buradan el ele, kol kola mülakatlara gidelim beraberce inşallah.
-
@sikilaccisamatha aynen iki. Öncül işaretledim ben bir de art miraçını art mirasçısı olmaz atayabilir yazıyordu
-
@kafdağınınarkası hocam 77 76 civarı şans var mı
-
@dzndr inşaallah ama mülakat süreci çok zor hele 100 kişilik alımda illaki arkanda çok güçlü bir siyasetçi olması lazım
-
@sikilaccisamatha 26-56 ile ilk 150 kesin hocam ayrıca sınav kolay falan değildi bakma milletin kolaydı dediğine