29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Arkadaslar bence bu sapmaya da cok umur baglamamakta fayda var bı bakıcaz maksımum 3 puan belkı , ıcımızdekı umut ne guzel yeserıyor en kucuk ıhtımallere bıle. Ne kadar sa masum ınsanlarız aslınsa Allah yardımcımız olsun
-
@1umut sizin listede adınız yok kaça kaç yapmıştınız
-
@kafes66 nickname ile yok benim, grupdisi olarak varim listede. alan 60 veya 61. Gkgy de hatirlamiyorum ama 21-23 arasi bisi gelir
-
@1umut senin olur hocam .
-
@gizemce zaten 3 3.5 max 4 puan beklentimiz bu grupta. Konusulan 11 sapmalar anlatılanlar beklenen degil
-
@çıkmadıkcandan insallah hocam.insallah cok daha dusuk netlere olsun, burda tum bekleyenlerin yüzü gulsun.
Her seyi kaybettigim icin bi travma icindeyim bi seyi kazanabilme umudu hic kalmamis icimde. Yuksekleri duydukca korkuyorum iste ne bileyim. insallah bugun mulakatta gordugunuz gibi kisiler cok azdir -
@1umut dogru sayınızda eminseniz kesin mülakata kalırsınız
-
@1umut hocam sizinde olmazsa artık öyle demeyin rumuz umut lakin hiç umut yok sizde de biz bile kötü netlerle umutluyuz kalın saglicakla
-
@minikistan 60-21den eminim Allahin izniyle. 1-2 soru muallak ama daha ustu olmaz . Insallah daha dusuklere gelsin hocam hepimiz gülelim
-
@kafes66 ismimi bi yil once aldigimda demekki umut doluymusum. Gecen 1 sene ezmis gecmis demekki. Insallah cok daha dusuk dogrulara gelmesi en buyuk duam hocam, umut kirmak asla istemem. Vasfiye teyze gibi bi seyim zaten. Beni cok kale almayin️
-
Standart sapma soru bazın da değildir test bazında ele alınıyor.
-
En yüksek yapan yani 7 sorudan 7 si yapan ile mesela 5 tane yapan yada daha az yapan fark ne kadar büyükse o derece sapma olur
-
@1umut bi çay demle git babana sarıl bu sınavı sizin icin kazancam de geceleri uykuları kaçıyordur adamın
-
@1umut Inşallah hocam elbette herkes girecek diye bir şey yok başarılı olanlar sinav anında dogru soruları degistirmeyenler yüzü gülecek. Ben iki sorumu degistirdim ona yanıyorum lakin umut kesilmez Allahtan
-
@1umut hocam sen boş yere bu netlerle olumsuz konusmussun ailene bana kalırsa da eğer ki tam olarak bu sayılardan eminsen gelir size mülakat. Tabi yine de inşallah diyelim
-
Arkadaşlar tecrübelerime güveniyorumbu sınav 78 79 alan agırlıklı kapatacak yazın bunu bir yere
-
@ecinar 57 21 mi yoksa 60 18 mi ha 60 18 olarak kapatabilir
-
@kafes66 kardeşim 2016 sınavında arkadasım gkgy 18 ortak alan 29 idari 28 yapmıstı 570. Olmustu benim de 21 gkgy ortak alan 29 idari 23 dü 1320. oldum artık gerisini siz düşünün çok düşük farklarla baya kişi oynuyor bence alan ne kadar fazlaysa o kadar fazla kişinin önüne geçiyorsun
-
@kubra111 @minikistan ne kadar guzel umut oldunuz hocalarim Allah razii olsunn insallah hepimizin yuzu gulsun, burda gülmeyenlerin ise en yakin zamanda hic ummadigi kadar guzel bi yerden gülsün insallah
-
@kafes66 hocam o dogrulari silmek bende de var ya:) tarihten 2 sorum var oyle bu sinavda da. Onun cozumu galiba optikli deneme cozmek . Evde kendi kendine yapinca biraz ciddiyetsiz oluyor gibi, sinav aninda da kendimizi tutamiyoruz iste:) gecen bu forumda derece yapanlarin bi videosu paylasilmisti. Ordaki arkadas da bunu oneriyor. Bi de onu deneyecegim onumuzdeki sinavlar icin artik:)