29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@minikistan 2016 300.sünü biliyor musunuz?
-
@minikistan hissiyat diyelim biraz tecrübe diyelim biraz da öyle olmasını istediğimiz için diyelim
-
Birde genelde hepimiz de yanlış hatırlama da oluyor onlarıda hesaba katarsak az çok aynı yerde kalırız gibi geliyor.
-
@mamacola hocam iş yok insanlar ne yapsın . misal 100 puanlı arkadaş vardı Ziraat Bankası uzman yardımcısıymış. Mülakat 93 puanla kapadı zaten.
-
@çıkmadıkcandan bankada çalışırken iyi hazırlanmış sınava
-
@minikistan yeni eğitimdeymiş.
-
@selamiiii daha önce hakimlige girdiniz o zaman puanlarınız nasıldı?
-
mülakatta olup hakimliği yedeklemek, banka uzmanı olup hakimliği yedeklemek. uzman yardımcısı olup yedeklemek... mevcut personel bile yedeklemekle uğraşıyor hep aynı kişiler listelerde yazık
-
Yazılanlardan sonra mülakata kalmam zorlaştı onun için taktik değiştirip totem yapıyorum:Eğer mülakata kalırsam mülakat günü orda olan herkese benden çay,mülakati geçersem staj zamanı mülakatı geçen herkese yemek
-
@ozgurdeniz61 yazdım seni :))))
-
@çıkmadıkcandan haklisiniz elbette hocam.
-
@minikistan 2016 hakimlige gircektim ama kaymakamlikla arası 1 hafta olduğu için kaymakamligi denedim ama giren çok çok fazla arkadaşım var ortak düşünceleri şu bu sınav 2016 sınavından daha ZOR bir sinavdı
-
@mamacola benim de kpss 95+ hakimlik 90+ ve işsizim , ilk zamanlar seçici davranıyor insan ama artık önüme gelen her yere başvuruyorum. Çünkü mecbur kalıyor insan .
-
@gaye bana mı söylediniz bu lafı
-
@askah hayir hocam. mulakattaki arkadaslar da listeye eklensin demek istedim.
-
@askah ortalama doğru sayısı yapan birine de iyi bir sapma gelebilir mi ? Ben sanki iyi bir sapma puanı iyi, çok iyi doğru yapan kişilere gelirmiş gibi düşünüyorum, ortalama doğru yaptıysak ortalama sapma puanı gelir diye düşünüyorum, yanlış biliyorsam aydınlatın
-
Burada olan herkes Canla başla çalışmış belli umarım hepimiz o 300 de oluruz.ama ne olur insanların umudunu sınava kadar kırmayalım tek ricam bu sizlerden.
-
@askah benim doğru sayım da ortalama bir yerde o yüzden sordum ben
-
@çıkmadıkcandan anladim hocam tabiki secici davranmiyor artik insan, hele de yas kisiti vs varsa,ama benim demek istedigim su: kpss 95+ ve hakimlik 90+ yapmak buyuk caba ister buyuk basaridir, bunlara ayrilan vakti ingilizce calisarak ikame ettiniz mi bilmiyorum, ama yds 70+ ve kpss 85+ puan guzel bi kuruma yerlestirir eninde sonunda, yani secici olunmuyor bu surecte tabiki ama hakimlikten 90 ustu almak icin hakimlige hususi calismak gerekiyor burada secici olmama durumu pek yok gibi yani hakimlik onune gelen rasgele basvurulan ve calisilan bi yer degil hususi calismak gerekiyor kabul edersiniz ki. yani buraya harcanan zamani yds ye harcayarak bu kadar ucuk puan alinmadan da guzel bi yere girilir sanirim,benim dusuncem buydu,yoksa dediginiz gibi ekmek aslanin midesinde artik ve rakipler cok komple, sizi bu denli puanlar aldiginiz icin cani gonulden tebrik ederim ayrica.
-
@mamacola hocam hakimlik icin o kadar da hususi bi calisma gerekmiyor aslinda. Sadece medeni usul var kpssde olmayan. O da max 2 haftada halledilir. Kpssden hukuk agirlikli yuksek puan alanlarin zorlanabilecegi bi sinav degil