29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@rootofallevil Hayır daha düşük olacak
-
@çıkmadıkcandan Durum vahim o zaman
-
@selamiiii inşallah öyle olmasını temenni ederim. 2016 sınavında 300. olanın puanından daha düşük kapatması hepimizin yararına.
-
@selamiiii hissiyat mı? Yok mu Ösym de kankisi olan
-
@mr-aday yani hocam oradakiler başarılı arkadaşlardı. Elbet forumdan haberi olmayan da çıkacaktır. Bekleyip göreceğiz artık.
-
Sınava hazırlanırken bu kadar yorulmamıştım arkadaş beklemek daha çok yoruyor
-
Kesinlikle daha düşük olacak sınav kolay gibi gözüken ama zor bir sınavdıyüksek yapanlar zaten hakettiğini alacak ama düşük yapanın umudunu kırmamak lazım bence bu sınavda çok az insan 70 e yakın bir puan alabilecek o sebeple sapmasız 65 ve üstü bekleyende umutsuzluğa düşmesin sapma bütün dengeleri zamanında değiştirmiş yine değiştirebilir...
-
@askah hocam idari hakimlikten bahsediyoruz. Moral bozan kişi olmak istemem ama 65-70 çok uçuk bence. Haydi 75+ desen yine neyse derim de o kadar da aşağı inmesi zor bence. 79-80 doğru yeter diyorum. Eskiden 81 diyordum indirime başladım:)
-
@saykayhak arkadaş adliden bahsediyor olabilir
-
@çıkmadıkcandan bu forumdan nasil haberleri olmaz ya. ben aylardir kahvaltimi bile bu forumda ediyorum.
-
@gaye bilmiyorum ki hocam ben de 1 ay önce falan haberdar olup üye oldum.
-
Neyse zaten 7 gün kaldı yaşayıp göreceğiz e desek boş ama her sene puanlar standart gidecek diye bir durum yok daha önce bu puanlarla kapatmış olması bu senede bu puanlarla kapatacağının kesin kanıtı değil be olacağı bilinemez bir arkadaş yazmıştı 15 puan sapma gelen oldu diye 65 alan bir arkadaşa 15 puan sapma gelse ki gelmeme olasılığı Yok kimse diyemez 80 yapar değil mi??? Puanı 75 olan bir arkadaşa da 2-3 puan sapma gelebilir benim anlatmaya çalıştığım bu.
-
@askah hocam hiç gerçekçi değil bence. en en düşük 77 ile kapatır bu dahi ütopik bence
-
Ah ben nerelere gidem,kafami nerelere vuram.
-
@çıkmadıkcandan kpss 95+ ve idari hakimlik 90 civari yapan o arkadaslar astronot olsunlar ya oranin mulakatinda ne ariyorlarmis.
-
@çıkmadıkcandan hocam siz daha uzun suredir varmissiniz gibi geliyordu bana. diger baslikta da vardiniz. ondan sanirim. kubra hanim su cool arkadaslari da eklesin listeye gelince
-
@toranj 77 olabilir 4 5 puan sapma gelince işler degisiyor sapmaya bagli
-
@mamacola yemin olsun bende düşündüm orda harcanırlar
-
@saykayhak 77 sapma iyi gelirse 78 normal sapmayla 79 zaten mülakatta
-
@minikistan aynen