29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
Bence o iki arkadaşın yayınlanan soruların cevaplarından da haberi yoktur
-
@gaye o arkadaşları bende çok merak ettim vallahi
-
@1umut tabiki oyle sorular kpss'nin bir tık ustunde ama min 2 ay bakmadan da 80 ustu puan bu sinavda alinmaz gibi oyle degil mi sınavın kpss'nin hemen ardından yapılmadigini varsayiyorum.yani buraya ayrilan 2 ay yds ye ayrilirsa daha efektif olabilir kpss puanina gore onu demek istedim,hakkimizda hayirlisi olsun hocam.
-
Arkadaşlar 2016 sınavında toplamda 67 netim vardı ve 73 puan aldım. Aynı sınavda kardeşimin 76 netine 78 puan geldi. Net sayısı önemli ama bence hangi soruları doğru yaptığınız daha önemli.
-
@basicp standart sapma hepimize şok etkisi yaratacak
-
@askah Sapmasız (idari için) 65 olan direkt bir sonraki sınava çalışabilir.
-
@mr-aday bu kadar emeği max 30-40 kişilik, bir kaç yılda yapılan bir alıma vermek bence yanlış. Forumda fazlasıyla hakimliği hakeden arkadaşlar var. Ydsye çalışmak veya hukuk fakültesi okumak daha kolay, mantıklı ve ulaşılabilir
-
@minikistan Aynen kardeşim. İkimizinde alanda toplam 50 net vardı.Ama benim idari yargı kısmı 3 - 4 soru daha ağırlıklıydı. Tahminen VUK kısmından doğdu bu farkta. Kardeşim çok iyi yapamamıştı.
-
@mr-aday belkide öyle olacak haklısın ama bunu sende bilemezsin bende Ama ihtimal yok değil ben fikrimi söyledim sadece henüz sonuçlar yokken bu kadar net konuşmak bana yanlış geliyor sadece beklentisi olan insanların heveslerini kırmamak lazım
-
@basicp hocam fıkır vermesı acısından netlerınızı daha ayrıntılı yazar mısınız rica etsem
-
@gizemce
DOĞRU VE YANLIŞ SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi 17 12
Ortak Alan Bilgisi Testi 24 11
İdari Yargı Testi 26 9
Genel Başarı Puanı 73,04296
Başarı Sırası 2278
Aday Sayısı 25057 -
@basicp tesekurler gkgy mahvetmıs sızı .s
-
@basicp benimde söylemeye çalıştığım buydu sapmanın etkisi çok büyük yani 65 alan çalışmaya başlasın diyemeyiz net bir şekilde dengeler bir anda değişebilir yani herkesin şansı var.
-
@askah sizin için söylemiyorum ama bu süreçte insan umut etmeyi minimuma çekiyor yoksa olası bi başarısızlıkta büyük yıkım oluyor. şahsen hep umutsuzum (sınavlar bazında) kazanırsam seviniyorum ama kazanamadığımda ertesi gün hemen yeni maçlara hazırlanıyorum. aşırı umutlanmak, beklentiye girmek bence çok iyi bişey değil.
-
@askah adli gibi 1000 kişilik bi alım olsaydı mantıklı olabilirdi
-
@toranj aynen hocam size çok katılıyorum. ben şahsen sayıştaya çalışmaya başladım. elbet bir yer olacak ama olana kadar bırakmadan çalışmak lazım. çünkü 1. de olsanız garantisi yok bu işin.
-
@çıkmadıkcandan aynen öyle hocam .başlarken idealisttim şimdi ne bulursam hiç umrumda değil. anladım ki bizim ülkede herşey olabilirsin ama idealist asla
-
kamu spotu:hangi mesleğe girersek girelim idealist olmayı mümkünse abartalım. bu hepimizin şikayetçi olduğu bozuk düzenin başka değişme şansı yok.
-
Benim icin de kendi umut etmem neyse de ailemin umut etmesini kaldiramiyorum, kahroluyorum. Biraz önce babam “kizim bence mulakata kalcaksin” dedi. Gozlerindeki umut beni asiri uzdu ve o kadar negatif konustum ki, simdi “bosver sana bi dukkan acalim” diyor. Insan kendi umudunun yikilmasina bi sekilde alisiyor da ailesine yasattigi hayal kirikliginin acisini ustunden kolay atamiyor. Su sinavi kaybedersem canim annemin uzulmesine uzulcem encok.yoksa giden sinav olsun cok da umrumda degil.
-
Sizce hangi soruların sapması yüksek olur?