29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@1umut sizde sağolun hocam güzel dilekler hepimiz için inşallah her gün aynı heyecanla buraya giren insanların cok sey hakettiğini düsünüyorum. Çoğu kişinin umrunda olmuyor sırf denemek için giren çok. Ama bu gruptakiler eminim ki hepsi emek sahibi. Insallah burdaki tüm arkadaşların yüzü güler 22sinde
-
@ecinar kardeşim o 2016 idi bu sinav kolay idi bence ne bileyim daha yükselir diye düşünüyorum
-
@1umut anladım hocam hayırlısı olsun geçti artık diğer sınavda inşallah aklımız başımızda çözeriz hele şu iyileri gönderelim
-
Yenilen pehlivan gibi soralım :2019'daki sınav için herhangi bir duyumu olan var mı
-
250 tane mhuy alınacakmış diye yazılıyordu gruplarda bu yıl için
-
Ben akılda kalanlar programını aradım ama telefondan soru almıyoruz Twitter’dan yazın dedi bakanın hayatını anlatıyorlar belki soru alabilirler benim hesabım yok hesabı olan bir arkadaş yeni alım olacak mı diye yazabilir mi?
-
Bir da kaç hukukçu var ?
-
@kafes66 2016 sınavına girdiniz mi
-
-
@ecinar kaç kez bu sınava girdiniz?
-
bakan bey şunları söyledi:
- hakim yardımcılığı geliyor
- alım konusunda net bir şey söylemedi
- hukuk yeterlilik sınavı (avukat/noter/hakim/savcı)
ayrıca hakimlik sınavını kazanıp hakim yardımcısı olanların cübbeyi giymeleri için bu yeterlilik sınavına girip bir kez daha kazanmaları gerekecek dedi
-
@ulubey bu bizim listede hukukçu var mı? Eğer ki yoksa vay halimize
-
Bu uygulama bir sonraki alımda uygulanabilir bence.
-
@kenan girdim hocam
-
Adalet bakanlığının sınav sonuçları hakkında net bir bilgi bulunmazken, sonuçların 25 ocak cuma gününe kadar açıklanması bekleniyor. Bir sitede böyle yazıyordu arkadaşlar. Yani 22 ocak net değil belki erken belki geç açıklanabilir.
-
@kenan bu sınava 2016 dan kolay demişsiniz o yüzden sordum. Bence o sınav bundan daha kolaydı.
-
@kenan evet kenan hocam ben sinirlendiğim icin öyle dedim umarım daha düşük kapatır işte insanda umut kalmayınca öyle diyebiliyor lakin 22 ocak net değilmiş kim dedi 22 diye
-
Ösym takviminde 22 ocak yazıyor. Kim demiş 22 ocak kesin değil diye? 22 sinden önce açıklanabilir de sonrasında açıklanmaz.
-
@kafes66 valla sende haklısın hocam :))) olsunda geç olsun artık
-
Geç de olmasın güç de olmasın. Süresinde açıklansın ya da mümkünse daha erken:)