29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@mehmedkemal, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Tartışma konusu olan sorulardan idari işlemle ilgili olan soru kesinlikle tashih edilecektir arkadaşlar. Yeni farkettim. Benim uzmanlık alanım bu. Yüksek Lisans tezim dahi "İdari İşlemlerde Sübjektiflik" üzerine oldu. Çok basit bir örnek vereceğim. Siyasi Faaliyette bulunan memur A görevden atılrıken, Siyasi faaliyette bulunan memur B kademe ilerlemesi cezası almıştır. Aynı suç aynı sebep herşey aynı ama ceza farklı. Çünkü memur A geçmiş 10 yıl içinde aynı suçu işlemiştir. Memur B ise ilk defa işlemiştir. Kişisel durum farklı ceza verilmesine sebep olmuştur. Kesinlikle sübjektif olacaktır. Hatadan dönüleceğinden emin olun. Hesaplamalarınızı ona göre yapın arkadaşlar. Soru kökündeki kelime oyunlarıyla farklılıklarıyla filan netice değişmez. Hayırlı günler.
Soru kökündeki farklılık ile netice değişmez mi? :)))) 10 points goes to....
-
@kenan ben şahsen cevaplarda şart ve subjektif işlemi aradım.ikisi bir arada olmayınca şart işlemi işaretledim garanti olsun diye ama subjektif işlem olduğunda emindim risk aldım yine yanlış dedi ösym. Sorunun iptal olması gerekiyor
-
Hakim yardımcılığı bu alım için uygulanır mı acaba?
Uygulanırsa bi 3 yıl daha yeterlik tarzı sınavlarla uğraşıp, elenme stresiyle yaşayacağız :((
Ne zaman bitecek bu sınavlar, bu stres... Ne zaman evlenip çoluk çocuk sahibi olacağız, evlenip eşimle tatile çıkmak, gezmek, tozmak, eve gelip maçları, survivor ı izlemek istiyorum artık ben
Şu sınavlar yüzünden evlilik olayını da düşünemedik aynı anda yürümez diye. Akranlarımızın çoluğu çocuğu oldu okula gitmeye başladı o veletler de ders çalışıyor biz de vay arkadaş
-
Son 6 arkadaşlar ahh ahh bi açıklansa ve herkes mutlu ayrılsa şu gruptan..
-
@kubra111 korku içindeyim
-
@klckyahilal bende öyle :)) o gün gelse mi gelmese mi insan bilemiyor
-
@ayyıldız66 bu sınav yardımcılık olarak açılmadı ki. Daha yasalaşan biseyde yok belki yardımcılık yasallaşırsa bu sınavla kazananların adaylık süresini kısa tutarlar ki yardımcılık işlemeye başlasın
-
Valla açıklamasın da bitsin şu soru tartışmaları
-
Ösym bir çılgınlık edip sonuçları bugün açıklasa ve bizler de mutlu olsak:)
-
@saykayhak içimdeki his cuma açıklanacak diyor ama tabi ki sadece bi HİS
-
Adalet Bakanının lise öğretmeni Mahir Ünal'mış
-
@kubra111 bende aynı hisler içerisindeyim hocam
-
@ayyıldız66 Ben evliyim çocuğumda var hala uğraşıyorum. İlk başta zor oluyor ama sonra alışıyorsunuz :))
-
@mr-aday çocugunuzun annesi iseniz çok zor oluyor babaysanız zaten annesi bakıyor
-
@minikistan artık babalar da anneler kadar bakıyor. Mesela şu an oğlumla avm deyiz:)
-
@saykayhak bir anne kadar olamaz ama
-
@minikistan bizimki babacı belki ondandır:)
-
Ösym sonuç sayfasına girmekten yoruldum her defasında aynı heyecan
-
@minikistan niye çocuk odaklı düşünüyorsunuz ki sadece evde ilgi bekleyen vakitlerinden çalınan iki kişi var. en zoru da onların hakkı olan vakti sınavlarda harcamak. eşler anlayışlı ve başarı da var ise ne mutlu.
-
@mr-aday anne olarak bu sınava hazırlandığım icin yapılan fedakarlıkları çok iyi biliyorum sadece çocuk degil tabi