29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@frieddmann 80-82 dogru arası dedi.
-
@minikistan, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@frieddmann 80-82 dogru arası dedi.
Pardon PUAN dedi ama 80 -82 arası.
-
Daha onceki yillarda sinav sonucu aciklandiktan sonraki surec nasil ilerlemis bilgisi olan var mi?
Evrak toplama tarihi
GVS
Mulakat tarihi
Mulakat sonucu
Ise baslama... -
@sikilaccisamatha levent isimli hoca martta mülakat başlar , haziranda açıklanır, ekim gibi işe başlanır dedi
-
Gecen sene adlinin mulakat sonuclari temmuzun 16sinda aciklandi
-
Haziran’da alım olursa yeni sınavdan hemen önce açıklanır
-
22 ocakta yazılı sınav sonuçları duyurulacak. En geç mart ayı içinde mülakat tarihleri belli olsa son grubun mülakatı Ramazan Bayramından önce tamamlanır desek temmuzun ortalarında sonuçlanır.
-
@toranj Eylül dedi, yeni dönemle birlikte.
-
@minikistan ayrıca sapma dahil dedi.
-
İtiraz edilen sorularlarla alakalı bi geri dönüş yada bilgilendirme yok mu
-
Arkadaşlar facede geçen sene 19. Gün açıklandığını, bu sene de öyle olabileceğini söylemişler. Ne dersiniz, açıklanır mı ki bugün?
-
@meliss şimdi bunu dediniz ya ösymyi tıklamakla geçecek günüm :))
-
@kubra111, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
@meliss şimdi bunu dediniz ya ösymyi tıklamakla geçecek günüm :))
İnanın ben de öyle geçircem günü, facede görünce mantıklı da geldi aslında, herkes bugün veya yarın açıklanabilir diyor. Geçen sene de kpss vaktinden önce açıklandığı için yine sürpriz yapabilir Ösym.
-
Açıklanmasında gözüm yok benim aklım itirazlarda
-
@meliss face grubundan hiç bir sebep yokken çıkarılmışım ve engellenmişim. Takip edemiyorum. Bugün veya yarın için ihtimal var mı?
-
@boandbo düşük de olsa var.
-
@frieddmann sanırım bir gelişme Yok olsa paylaşılırdı
-
@toranj levent hoca martta baslar nisan ortası gibi biter haziranın ilk haftası mülakat sonuçlanır eylül başı eğitime başlanır dedi çok iyi hatırlıyorum isteyen youtube tan izleyebilir
-
@ecem bana öyle geliyo.şöyle bi strateji izler ösym .sonuçları açıkladıktan bi kaç gün sonra dilekçelerine cevap verir.
-
@minikistan evet ekim diye yanlış hatırladım sanırım