29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@minikistan açıkçası ben sınavlara girdiğimde eşim çocukla ilgileniyor, eşim sınavlara hazırlandığında ben çocukla ilgileniyorum. karşılıklı anlayış olduktan sonra yürütülebilir bir süreç ve hiç bir şey için hayatı ertelemeye değmez, hele sınav için (işe giriş hariç) evlat sahibi olmak asla.
-
sınavın cuma günü açıklanma ihtimali var mı? daha önce takvimde belirlenen günden önce açıklandığı olmalı?
-
@mr-aday kpss ve diğer bazı sınavlarda önce açıklandığı oldu fakat bende meraktayım bu sinavda önceki yıllarda erken açıklandığı oldu mu ki? Gerci olabilir tabi ki neden olmasın
-
Önceki hakimlik sınavlarında ne zaman açıklanacağı takvimde yazmıyordu.
-
@rootofallevil evet evet baktım bende. Ve yazmaması daha iyiymis baya çabuk açıklanmış öncekiler
-
@kubra111 ama o zaman da kıvranıp duruyorduk ha bugün ha yarın derken boş linkleri kovalıyorduk ya
-
@rootofallevil hey gidi linkçi zamanlar hey!
-
Arkadaşlar hocaların tapan puan hakkındaki tahminlerini içeren Bi paylaşım oldumu
-
@rootofallevil link olayına nasıl bakıyodunuz çok merak ettiğim bi konuydu
-
@vm_yilmaz murat kaymak 81-82 puan demiş
-
@frieddmann sanki 81 82 doğru demişti
-
@frieddmann hatırladığım kadarıyla sonuç linklerinin sonundaki rakamları değiştiriyorduk eğer sayfa açılırsa başka sınavın sonuçları çıkardı ama boş sayfa çıkarsa sonuç yükleniyor ya da daha sonra yüklenecek anlamına geliyordu
-
Murat kaymak 81 82 puan demisti aynen
-
Puan pardon dogru degil
-
@kafes66 81 82 puan mı dedi cidden
-
@rootofallevil anladım tşk ederim
-
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar. -
@boandbo puan demiş evet hocam
-
@vm_yilmaz bende onu merak ediyorum
-
Bakanin katildigi programi izleyemedim. Hic mi bir sey demedi yeni alim icin ya? Adam da hakli gerci sonuc aciklanmadan yeni sinav soruyoruz. Bakan biliyordur buyuk ihtimal 2019'da alim olup olmayacagini. Azcik umut vereydi iyiydi