29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
-
@dzndr 82.5 a neden üzüldünüz peki kacla kapatacagı belli degil sonuçta
-
@minikistan sınavdan çıktığımdan beri son anda yanlış olarak değiştirdiğim bir soru ve aklıma baraj olarak hep 83 geliyor. ondan belki de
-
2016 ile kıyaslamak ne kadar doğru bilmiyorum ancak 24-55 yapan 343. sırada yer almış bu sınavda sapmanın da etkisini düşünürsek asgari 25-55 in listede olma şansı var diyebiliriz eğer 2016 sınavında 25-55 kişilere ulaşabilirsek baraj tahmini için belirleyici olacaktır
-
@dzndr benimde son 5 dk da degistirdigim tarih sorusu var moralimi bozan 83 ün altını görür bu sınav 22 sine ne kaldı rahat olun
-
@dzndr bende öyle 2 sorumu degstirmesem daha rahattım inşallah yüksek kapatmaz
-
@rootofallevil Insanlari tahrik ediyorsun .
-
selam arkadaşlar listeyi nerde yayınladınız acaba, benim de 55-23 sayılır
-
@dzndr hocam hangi grup o
-
@akerke03 145.sayfada hocam liste.
-
@kubra111 benim de 24 55 ekleyebilirsiniz
-
@gaye Adalet düşüncede başlar hocam bende sınırdayım. Ama dogru olanın gercekleşmesini isterim .
-
Gül 2019 da 1600 hakim savcı alımı olacak demiş idari de dahil midir
-
@kemankeşş, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Gül 2019 da 1600 hakim savcı alımı olacak demiş idari de dahil midir
Kim demiş hocam
-
Idari 100 kisi alindi 100 kisi daha alinir 2019'da.
-
@kemankeşş 29 aralık 2018'de yapılan yazılı sınavı ile 1600 hakim savcı 2019 yılında alınacak, doğru.
-
@kemankeşş bahsettiği zaten bu yapılan son alımdı sanırım keza sayı 1600 zaten 29 aralık sınavında da
-
@maxmin atamaymış sanırım özür
-
@hakan1908 atama imiş hocam
-
arkadaşlar yaklaşık 100 kişilik bir liste oluşturulmuş forumda, çok teşekkür ederiz. Ancak benim kaymakamlıktan bir tecrübem yok, listeyi nasıl okumamız gerekiyor. Baraj konusunda tahmini sonuç nedir, bilgilendirmeniz mümkün mü?
-
@avexer, içinde söyledi: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Idari 100 kisi alindi 100 kisi daha alinir 2019'da.
Kaynak ne hocam