29 iletişim uzman yardımcılığı
-
Arkadaşlar tarih konuları kapsamı nedir ? Kpss gibi mi her şey dahil mi ?
Yoksa bir kısıtlama var mı acaba ? Öğrenen var mı ? -
Arkadaşlar, bir şey soracaktım.. Mesela ben iletişimciyim diyelim, öneleme sınavında İİBFliler ile de yarışacakmıyım yoksa sadece iletişimcilerle yarışıp 20 katı olacak şekilde yazılı sınava çağırılacağız? yani ön eleme sınavında kafadan bir ayrım var mı yoksa herkes aynı havuzda mı toplanıp 20 katına göre yazılı sınava alınacak. eğer öyleyse İİBFliler iletişimcileri büyük ihtimal geçecek ve iletişimcilerden çağırılacak 20 katı dolmayacak.. Kesin bilgisi olan cevaplarsa sevinirim teşekkürler.
-
@sprhk https://www.tercihiniyap.net/meslek/cumhurbaskanligi-iletisim-baskanligi-uzman-yardimciligi-h6412.html burada aradığınız bilgileri bulabilirsiniz dostum.
-
Arkadaşlar başvuru yapacaktım ancak müracaat şartlarını taşıyan tüm adayların çağrılacak olması ve sınav ücreti sebebiyle başvurmaktan vazgeçtim. En azından Kpss puan şartı istenmiş olmalıydı düşüncesindeyim.
-
@sprhk Her bölüm kendi içinde yarışacak.
-
@kebeye nerden başvuruyoruz sınav ücretini falan göremedim.
-
-
mevzuat ve iletişim teorileri ile ilgili pdf paylaşacak olan arkadaşlar var mı acaba ?
-
@yigido89 googleda iletişim kuramları şeklinde arat açıköğretim kitabı var ordan çalışabilirsin
-
İletişim kuramları aöf kitabı
-
@aslan-reyiz teşekkür ederim hocam @marxistkeynesyen
-
İstanbuldan gidicem ben sinavada arkadaslar sizce bddk simavi gibi olma ihtimali var mi osym sinavlari gibi mi olur cunku esyalarim olcak vs
-
Başvuru sayısını bilen varmı numarada vermedi
-
Bu sınava pek kimse hazırlanmıyor mu acaba?
-
@idarihakime Yoğun başvuru nedeniyle başvuru uzatılmıştı bir de
Bence de rağbet az gibi bu sınava -
@idarihakime @vamos Dostlar bir küçük nüanstan bahsedeyim, tabi ki tek başına bir gösterge değil ancak son dönemde en çok okunan meslek tanıtım yazılarımın başında geliyor. Başvuru durumunu göstermese de mesleğe olan alakayı kesinlikle gösteriyor. Tabi bu rakamlar başvurulara ne oranda yansıdı göreceğiz.
-
Kararnamede bisey dikkatimi çekti de iletişim uzmanları adalet uzmanlarına denktir demiş. Neden böyle bişey demiş ki ilginç geldi bana Bi fikriniz var mı? 14 sayılı cb kararnamesi
-
@sbf13 Dostum 657 sayılı devlet memurları kanununda ek gosterge ve ozlukle alakali cetvelin en tepesinde alfabetik siradan oturu Adalet Uzmanligi yer alir. Bundan dolayi her kadro ihdasi merkez uzmanlik ise sayet bu hukme atif yapar. Adalet uzman yardimciligi ozluk haklarini da soyle detayli inceleyebilirsiniz;
-
(2) Ön eleme sınavına katılmaya hak kazanan adayların isimleri ile sınav yeri İletişim Başkanlığı
resmi internet sitesinde (www.iletisim.gov.tr) ilan edilecektir.başvuru 18 inde bitti 2 gün uzatıldı ve 5 gün geçti hala yayınlamadılar.
-
657'nin sadece genel hükümlerinden sorumluyuz herhalde 1ile31 maddeler demi