29 iletişim uzman yardımcılığı
-
@paretowilfredo ahahah
-
rica etsem biri bana cb iletişim mevzuatını atabilir mi ??
-
Kalemi silgiyi biz getiriyoruz.
-
@çölkaplanı kardesim iletisim.gov.tr ye gir mevzuat orda direkt var zaten
-
@aeu032 evet
-
@mahlaki ben bir yerde 100 dk diye gördüm ama nerde hatırlamıyorum
-
Sınavda herkese başarılar dostlar. İnşallah gönlünüzce olur
-
Benim girdiğim binada 1038 kişi kayıt yaptırmış deniliyordu ama ne derece doğru bilmiyorum.
Sınava çalışmadım ama ciddi anlamda basitti. Keşke iletişime çalışsaydım dedim. Ama tabii en büyük keşkeyi İngilizceye saklıyorum -
İngilizce çok zor ve belirleyici olcak yds den daha zordudyebilirim kültür yetenek oldukça basitti belirleyici ingilizce olur
-
Anadolu Üniversitesi ne kadar zor ingilizce sorabilir ki yeav' diyenler şuan ağlıyorlar..
-
Iletisim tarihinden vs hic bisi cikmadi bir de paragraf duzenlemeleri disinda okudugunu anlama vs bekliyordum o tarz da bayagi aZdi. 60 puanda kalirim gibi geliyor baya yorucuydu.
-
@akademili kesinlikle katiliyorum ingilizce direkt belirleyici olacak
-
Bana kalırsa 70 puan yetecek gibi görünüyor, ne dersiniz dostlar forumun bu konudaki fikrini merak ediyorum
-
İngilizcesi olmayanlarin direkt elenecegi bi sınav .70 le kapatacağını düşünmüyorum .kazanacak kişiler ingilizcesi olan kisiler olacagi içn ve matematik türkçe ve tarih coğrafya ve genel kültür konuları çok kolay olduğu için ne çok yüksek ne çok düşük kapatacak .
Yds ye çalıştığım halde okuma soruları çok kazık geldi .ama onların içinde de mesela parçaya hiç bakmadan yapılacak sorular vardı .dispitegibi
Kaç kişi yazılı sınava kalacak bu arada ? -
Son üç paragraftan oluşan soruları merhum Sheakespeare’in önüne koy, onun bile cevaplarının yarısı yanlış çıkar.
-
Iletisim kuramlari ve ingilizce asiri zordu
-
Ulan ingilizce
-
İletişim kuramları icin aöf kitabindan onemli yerleri ve isimleri not edenler hepsini yapardı. Nokta sorular gelmiş çünkü.
İngilizce cidden en büyük belirleyici olacak. Bilen kişiler için de beklenmeyecek kadar zordu.
Mevzuat, genel kültür ve türkçe kolay sayılır matematik de gorece kolaydı.
-
@rögaritma teknoloji ile alakali bir soru vardi yeni nesilin teknolojiye alisik bir bicimde dogacagi seklinde, bir de iletisimde izleyicinin pasif oldugunu niteleyen bir soru onlaei hatirliyor musun hocam? Ya da cvplarini? Geldigimden beri onlari arastiritorum?
-
@yaso06 digital yerliymis