29 iletişim uzman yardımcılığı
-
@kaiser34 evet
-
Bu sınava toplamda 200 kişi girecek mi acaba ? Hiç giriyorum diyeni duymadım ben
-
Yoğun başvuru nedeniyle uzattıklarına göre çok başvuru vardır. Özellikle kpss ve yds puanı istenmeyince binlerce kişi başvurmuş olabilir.
-
Bence de çok başvuru olmuştur ancak bu forumdaki heyecanlı ve azimli azınlığın aksine, çoğu aday süreçleri sessiz ve sinsice takip etmektedir. Böyle yaparak nereye varmak istemektedirler.
Yakın çevremden 3 kişiyi başvuruya zorladım. İyimser bir tahminle 1.500 kişinin bu sınava gireceğini düşünüyorum.
-
Yoğun ve hatalı başvurular demek daha doğru olur. Şartları sağlamayanlar da başvurmuş. Belki de yoğunluğun sebebi odur..
-
@vamos evet başvuru süresinin uzatılması açıklamasında yoğun başvurudan daha çok hatalı başvurular üzerinde durulmuş benim de dikkatimi çekti
-
@kaiser34, içinde söyledi: 29 iletişim uzman yardımcılığı
657'nin sadece genel hükümlerinden sorumluyuz herhalde 1ile31 maddeler demi
Hocam ama izinler falan kısımları 105 inci maddelerde bence oralar da vardır hatta genelfe dmk da bu kısımlarfan çok soru geliyor. İlk 31 madde oldugunu nerden anladınız?
-
@atalay06 yds istemiyor ama 30 yabancı dil sorusu var. baraj da 70 de. ha istemiş ha istememiş pek fark yok bence.
-
@sbf13 kanunda genel hükümler kısmı md 31 e kadar.o yüzden ben de sadece bu kısımlardan sorumlu olduğumuzu düşünmüştüm ama şu an kafam karıştı,söylediğiniz gibi de olabilir.
-
@idarihakime, içinde söyledi: 29 iletişim uzman yardımcılığı
@sbf13 kanunda genel hükümler kısmı md 31 e kadar.o yüzden ben de sadece bu kısımlardan sorumlu olduğumuzu düşünmüştüm ama şu an kafam karıştı,söylediğiniz gibi de olabilir.
Dogru hocam ama genel hükümler olarak belirtmişler zaten öyledir o zaman ben o kısma dikkat etmedim. Ama dmk genelde öyle yerlerden gelince farklı sınavlarda ben hepsine bir bakmamız gerektıgını düşündüm
-
Ön eleme sınavı 16 Şubat 2019 tarihinde saat 10:00’da başlayacak ve tek oturumda (Ankara) yapılacaktır. Ön eleme sınavına katılmaya hak kazanan adayların isimleri ayrıca ilan edilmeyecektir.
Adayların Sınav Giriş Belgeleri, Anadolu Üniversitesi Sınav Hizmetleri web sitesi üzerinden 11-15 Şubat 2019 adayların erişimine açılacaktır. Sınav Giriş Belgesinin renkli veya siyah beyaz çıktısı alınabilir. Adaylar, bu belgelerin yazıcıdan dökümünü alırken belge üzerindeki tüm alanların görünür olmasına dikkat etmelidir. Belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile fotoğrafı bulunmaktadır. Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan salondan başka bir yerde sınava giren adayın sınavı geçersiz sayılır. Adayın sınava gireceği binayı, adres bilgisini teyit etmek amacı ile sınav gününden önce gidip görmesi sınav günü adaya kolaylık sağlayacaktır. Sınav Giriş Belgesi adayların adreslerine gönderilmeyecektir.
Sınava girecek adaylara duyurulur.
-
@kaanufuk25 Hocam ön eleme sınavına girmeye hak kazananlar ilan edilecekti. Bu durum başvuran herkesin başvurusunun kabul edildiğini de gösteriyor evet ama; başvuran sayısı ile ilgili bir bilgi yok. İlk ilanda ön eleme sınavına katılmaya hak kazanan adayların açıklanacağı söylenirken; şimdi ilan edilmemesi açıkçası kafamda soru işaretleri bıraktı. Herkes ne düşünüyor bu konuda ?
-
Sınav süresi kaç dakika olacak öğrenen var mı? İngilizce nasıl yetişecek düşünüyorum da?
-
@eserabia henuz torpıl dnup donmeyecegıne karar verememısler sonradan ricacı olan olursa mahcup olmayalım demişlerdir belki.ricacı diye bi kelimemiz var güzel turkcemızde:)
-
Burası çok sessiz, çalışmalar nasıl gidiyor ? İngilizce ve matematik için hangi Kaynaklardan çalışıyorsunuz
-
@mulkiyelii yds irem yayıncılıktan ingilzce bakkyorum nasıl sorarlar merak ıcındeyim aslında
-
Tarih de inkılap tarihinden mı yoksa bütün tarihten mi sorumluyuz acaba?
-
@kasapali daha çok gramer ve okuma ağırlıklı mı bakıyorsunuz acaba ? Ben de merak ediyorum ingilizce sorularını banka sınavları gibi mi olacak acaba
-
@the-kaymakam tüm tarihi kapsıyor bence, konu olarak belirtilmemiş çünkü
-
@mulkiyelii geneli okuma parçaları uzerine yogunlaştım-kelimeler uzerine.banka sınavlarında spesifik sorular mı geliyor yoksa genel mi