29 iletişim uzman yardımcılığı
-
@kasapali kelime grammer çeviri ve okuma parçası şeklinde gelmişti genel şeylerdi kelimeler falan
-
@mulkiyelii ben aradım gk gy kpss ayarında, ingilizce yds ayarında olacak dediler.Tarihi özellikle sordum bütün tarih konuları var denildi.İsterseniz arayıp sorabilirsiniz ilanın alTındaki iletişimden numarasından arayıp sorunuz.
-
Arkadaşlar merhaba. İletişim başkanlığının duyurusunda sınav giriş belgeleri 11-15 şubatta erişime açılacak diyor. Hala açılmadı mı acaba. Bende bi şey görünmüyor.
-
aynen dostum ben de göremedim henüz..
-
Henuz aciklanmamis ben de baktim. Iletisim.gov.tr de aciklanicak takip edin gibisinden aciklama yapilmis. Sinav yerleri aciklaninca buraya yazalim.
-
yerler açıklanmış.
-
Evet arkadaslar, gazi univ yaziyor ben de hepimiz ayni okulda mi giricez acaba?
-
@yaso06 benim de gazi(şimdiki adıyla hbv) iibf
-
@mavii :))) evet o detayi unutmusum.
-
Arkadaslar iletisim fakültesi mezunlari ne durumda? Hazirliklar tamam mi
-
Benim de HBV Hukuk Fakültesi
-
Sınav 10 da başlayacak ama ne kadar sürecek ? Sınav süresini göremedim bilen var mı ?
-
YTB Uzman Yardımcılığı sınavına da girecek var mı arkadaşlar?YTB sınavı 14.30 da olucak yetişme yönünden sıkıntımız olmaz.Sabancı Kız Yurdu üst yoldan Balgat dolmuşları geçiyor.
-
@the-kaymakam 100 soru 100 dk
-
@yaso06 nerden öğrendiniz ? Kurumu arayıp mı öğrendiniz ?
-
@the-kaymakam kardesim yanlis animsamisim dk icin bir sey yazmiyor
-
@the-kaymakam 120 dakika diye hatırlıyorum ben.
-
Arkadaşlar mevzuat kısmı ile ilgili olarak iletişim başkanlığı sayfasındaki tüm mevzuat kısmı(basınkanunu...) da dahil mi?Yoksa sadece temek hak ve hürriyetler,dmk ve 14 saykı cbk mi var?Bilgi alabilen var mı?
-
@namı-diğer sadece ile baslayan kısımdan itibaren var
-
@sinavparambitti ile başlayan kısım derken ?