29 iletişim uzman yardımcılığı
-
@delikupeli temek hak ve hürriyetler,dmk ve 14 saykı cbk
-
@namı-diğer Ben gireceğim hocam. Balgat dolmusları yakın mı geçiyor binnaz ege okulundan?
-
@mavii eyvallah hocam
-
@öğrenci hocam arkadaş geçiyor dedi. Sabancı kız yurdunun üst tarafında yol var ordan balgat dolmuşları geciyor tam önündenden gecmese de yakından mutlaka gecer.
-
Sabanci kiz yurdununu saginiza alip yurudugunuzde biraz assagisinda kaliyor fakulteler.
-
Arkadaslar 657 genel hukumler demis ilanda. Sadece birinci kisim mi yoksa tum kanun mu? Bir de cok ayrintili ezber sorarlar mi acaba?
-
@aeu032 cikicak 5 soru zaten 15 soru icerisinden, asiri detay sormazlar ama cezalar, haklar, odevler, yasaklar, izinler benim ekseriyetle uzerinde durduklarimdan.
-
Gazi fen fakültesi nerede arkadaşlar
-
@wazo hocam yanlış bilmiyorsam gazi ana kampüs girişinden girip düz gidince diğer çıkıştan çıktığınızda tam karşıda oluyor. Sosyal bilimler enstitüsünün orada. Yanlışım varsa düzeltin tam emin değilim.
-
167 soru DMK soru ve cevapları (yiğit hoca)
-
@wazo Hocam gazi rektörlüğün C kapısından girin girer girmez sağ tarafınızda kalan binalar fen edebiyat fakültesi
-
@f-hayek teşekkür ederim
-
Sınav kaç dk bilgisi olan var mı başvuru bilgilerinde ve sınav giriş kapısında göremedim
-
@mahlaki O tamamen muamma hocam sınavda öğreneceğiz galiba
-
Arkadaslar herkese simdiden basarilar, hakkimizda hayirlisi olur umarim. Hak eden ve ihtiyaci olanlar kazanir ve atanir insallah diyelim.
-
Arkadaslar H.B.V.Ü. İKT. VE İD.BİL.FAK gazi iktisat mi oluyor
-
Neresei burası şimdi şu ismi biraz uzun yazmak çok mu zor lan. Zahmet edip bu kadar da yazmasaydınız biz rasgele bi yere gelirdik.
H.B.V.Ü. İKT.VE İD.BİL.FAK. B BLOK
Bu HBVÜ neresi arkadaşlar Hacı bayram veli üniversitesi mi ?
-
Hacı Bayram iibf (hbvu) namı diğer Gazi Akademi....!
-
@akademili Teşkilat detected
-
Allah yardımcınız olsun girecek arkadaşlara başarılar diliyorum