29 iletişim uzman yardımcılığı
-
@sinavparambitti o yaklasimi hic bilmiyordum digital yerli diye isaretlemistim. Digerini biliyor musun peki dostum?
-
@yaso06 propoganda olma ihrimali yüksek
-
@sinavparambitti ben de onu isaretledim daha sonra cizgisel iletisim modeli diye degistirdim soruyu.
-
@yaso06 bilmiyorum benim iletisim kuramlari kismi iyi gecmedi.Kitle iletisim topluluklarinin ozellikleri diye birsey vardi o neydi ben uzun cümleyi işaretledim.
-
@sinavparambitti tam hatirlayamadim o soruyu dostum. Kultur buyuk odulunde izzet keribar i isaretlicektim, sonra buyuk odul diye yazinca soruda gittim ara guler’i isaretledim o soruya cok uzuldum.
-
@yaso06 ara guler değil mi
-
@sinavparambitti fotograf alani diyo
-
@sinavparambitti yok kardesim izzet keribar aldi, ara guler yaniltici sik
-
@yaso06 evet öyleymiş
-
Uluslararası ilişkilerden soru soruldu mu? Soruları hatırlandığı kadarıyla bir bütün olarak yazabilirsek çok iyi olur
-
Türkçe ve matematik gayet kolaydı. Genel kültürde belki 1-2 yanıltıcı soru olabilir. Kitle iletişim teorisi ile ilgili başlığın ilk entry lerinde bi yandex linki var onu okunursa neredeyse hepsi yapılabilirdi. İngilizce tam yds ayarında olmuştu. Özellikle “job-hopping” ile ilgili olan soru ingilizce kısmında belirleyici olur. 70’in altına da düşmez bence.
-
@barocan imf gorev tanimi soruldu bir oncul verildi bu gorevi hangi kurulus yapar denildi 3 soruydu toplam. Digerini hatirlayamadim.
-
@yaso06 çok sağol. Herkese başarılar dilerim
-
Milleti ankaraya kadar yormak yerine Yds 70 barajı koysalar daha iyi olurmuş.
-
@sinavparambitti sorusu tam neydi ?
-
- Devlet Memurları Kanununa göre soruşturmayı yapanın veya yetkili disiplin kurulunun kaç günden az olmamak üzere verdiği süre içinde veya belirtilen bir tarihte savunmasını yapmayan memur, savunma hakkından vazgeçmiş sayılır?
A) 5
B) 7
C) 10
D 15
E) 20
dün yiğit hocanın dmk soruları paylaşmıştım sınavda çıkmış
- Devlet Memurları Kanununa göre soruşturmayı yapanın veya yetkili disiplin kurulunun kaç günden az olmamak üzere verdiği süre içinde veya belirtilen bir tarihte savunmasını yapmayan memur, savunma hakkından vazgeçmiş sayılır?
-
Dostlar başlığın aynı yerden devam etmesi için burayı kilitliyorum müsaadenizle. Sorular ve cevaplar için yeni bir başlık oluşturduk. Hepinizi oraya davet ediyorum.
-
Evet arkadaşlar... Cumhurbaşkanlığı Uzman Yardımcılığı sınavıyla ilgili sıcak bilgiler geldi..
5 bin civarında kişi sınav başvurusunda bulundu.
Ön elemeler sonucunda 600 kişilik liste hazırlandı..
Değerlendirme süreci hala devam ediyor.
Gelecek hafta yani 25 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında sınav sonuçları açıklanabilir.
Kötü ihtimalle 1 hafta daha sınav sonuçları açıklanmayabilir.
Ayrıca bundan sonra alım yapılabilecek Cumhurbaşkanlığı İletişim Uzman Yardımcılığı Sınavında ön şart olarak KPSS puanının getirilmesi gündemde...