İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@rootofallevil hocam olur belki 2017 ve 2018 farkli biraz sanirim. Bir de ilk defa bolum ayrimina gidildi olabilir 90 a da dusebilir. Arkadaslar paylasinca bolumler arasi puan ve siralamalar cok benzer degilmis onu anladim.
-
@westakin kesinlikle bende aynı durumun magduruyum mulakatta aciklanmadi zaten olan bize olacak gibi
-
@yatko olmadı başvuru icin 1-2 gün daha hak verirler bizden kaynaklı bir sorun degil çünkü
-
İktisat 100’le kapatır
-
@maxmin allah korusun
-
@westakin öyle olmasi gerekiyor ama başvuru metninde sanki kendileri son gün başvuruyu kapatmiscasina herhangi bir sorun yaşamamak için başvurunuz son güne bırakmayın yazıyor. İnşallah biz yazdık siz dikkate almamissiniz demezlerde bizde yaparız başvuruyu.
-
@sbf1983 Hepimizin hakkında hayırlısı olsun hocam ️
-
@serhats Amin hocam.
-
@maxmin 104 diyorum ben
-
@yatko o zaman yattı bizim başvuru işi kesin. Keşke dün yapsaydık başvurumuzu
-
@westakin ben ekran görüntüsü aldım hayatıyla ilgili. Onu mailden gönderdim ve başvuru süresinin uzatılması gerektiğini belirttim. Sizde gönderirseniz en azından sistemin gerçekten bozuk olduğunu anlarlar
-
@yatko aynen iyi düşünmüşsün hocam ben de yapayım. İnşallah uzatırlar..
-
@westakin inşallah yaa
-
bu dakika itibarıyla başvurular bitti hakkımızda hayırlısı olsun .
-
arkadaşlar şu uzatdan formu takip edenler size zamet başvuru puanınızı ve bölümünüzü yazar msıınız
-
Arkadaşla referans numarasının son iki hanesinin sıralamayla ilgisi var mı ne dusunuyorsunuz
-
deneyimli arkadaşlara bir sorum oalcak . kamu düzeni güvenliği müsteşarlığımı yoksa istihdam uzmanlığımı daha çok tercih edilen bir meslektir. Zira 2017 yılında p 30 dan sadece 60 kişi başvuru yapmış ve 86 larda kapatmış bu kurum ( kamu düzeni )
-
@duygu55 hocam tek ben referans numaramı paylaştım formda kimse paylaşmıyor ki bakalım . ama muhtemlki son haneler başvuru sayısı
-
@duygu55 son iki hane benim 02 hocam alakası olduğunu düşğnmğyotum ben 9 ocakta başvurdum
-
@serhats şöyle bir durum olabilir o ana kadar yapılan başvurularda kaçıncı sırada olduğunuzu gostermesi gibi sizin puanınız da iyiydi sanirim