İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Arkadaşlar mülakat için tam anlamıyla çalışabildiğinizi düşünüyomusunuz. Ben de sanki hep eksik bişey varmış gibi ne sorarlarsa ben bu mülakattan tam anlamıyla çıkabilirmişim gibi gelmiyo hiç...
-
@serhats hocam herşeyi çalışamazsın zaten. Belli başlı şeylere elinden geleni bakacan. Daha ben mülakatlarda agam şaham soru görmedim..hep bilinen şeyler
-
daha önce bu kurumun mülakatına katılan oldu mu? ne kadar sürüyor, neler soruluyor, komisyonun adaylara tavrı nasıl?
-
@ahmet-tahsin İnşallah hocam valla masanın başına oturuyorum biraz da ezberci zihniyet var bende ona bakayım buna bakayım derken bunalıyo insan. Hayırlısı olsun hepimizin hakkında..
-
2016 alımından mülakatla ilgili malumlar.nette bunu buldum mülakatla ilgili ne sorulabilir ne kadar sürer vs -
@rootofallevil paylaşım için teşekkürler hocam. Ben de aradım ama bişey bulamamıştım..
-
İlk kimler girecek yarın belli olur ama lütfen birbirimizi rakip görmek gibi çirkin bir davranışa girmeyelim, mülakattan çıkanlar tecrübelerini aktarsın
-
İnşallah çalışma bakanlığı bünyesindeki diğer mülakatkar gibi olmaz kaç ayda süreç tamamlanır acaba
-
@heredotolga O kadar uzamayacağını umuyorum bu alımın dostum. Çünkü biraz daha farklı hareket eden ve personel ihtiyacını bir an evvel karşılamak isteyen bir kurum. Personele önem de veren bir kurum ayrıca. Ama tabi şu ihtimal düşündürüyor beni. Soruşturma sürecinde işin Bakanlıkta takılması. Bu olmazsa eğer Kurum azami hızlı yürütecektir.
-
Bugün tarihler açıklanır mı?
-
@paretowilfredo inşallah dediğiniz gibi çok uzamaz süreç hocam
-
Bende uzamasından ve aylarca belli olmayan bir sonucu beklemekten korkuyorum
-
Bir yandan işkurla ilgili mülakat hazırlığı yapmaya uğraşırken bir yandan da insan hakları sınavına hazırlanmaya çalışıyorum üstelik o sınava girip girmeyeceğim belli değil. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
-
Ben sabah ararken bugün veya yarın denildi. Kanaatimce yarın açıklanır. Geciktikçe bilet fiyatları da yükseliyor
-
Cumaya kalmasa bari daha bilet alacağız
-
Açıklandı arkadaşlar..
-
Cumartesi de mülakat yaptıklarına göre anlaşılan kurum işi kısa tutmak istiyor.
-
Arkadaşlar kurumun yerine nasıl gidebiliriz bilen var mı? Kısa bir tarif süper olur.
Haritadan baktım da pek bişey anlamadım -
@proust hocam ankarayı çok bilmem ama ankamall'ın oradan 10 dk en fazla
-
@serhats ankamalldan yürüyerek mi 10 dakika?