İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@proust Dostum Kızılayda çankaya belediyesi önünden 220 221 numarali parali otobüse veya 383 peyami safa 340 ege mahallesi kartli otobüslerinden birisine binin. Gazi mahallesine gelmeden gazi üniversitesi ana kampusunun yaninda Tevfik İleri Imam Hatip Lisesinin orada inin. Hemen yüksek kule gibi yeni bir bina göreceksiniz. Orası.
-
@paretowilfredo bu güzel oldu tamamdır;) teşekkürler hocam:)
-
Herkese hayırlı olsun. sevindiğim bir gelişme var iktisatta 40 kişiden 28i mülakata girecek bu da şansımızı büyük ölçüde arttırdı demekki aramızda kazananlar varmış ne mutlu bize
-
@proust 2 km Ankamall'dan hocam
-
@ezo belliydi zaten hocam. Bu hafta da sanayi var. O da hemen açıklasa birazda ordan gider. Rtük ertelenmeseydi ondan da gidecekti. Ama buda iyi. Yedeklerle 1/2 oranı hiç fena değil
-
@ahmet-tahsin evet hocam demiştiniz çıktı valla
-
Selamlar Pareto hocam. İstahdam ile il göç aynı güne denk geldi ikisinede 14 Şubatta girecegim. Ama istihdam uzm. 09.-12.30 arasi il göçe yetisebilir miyim oradan il göç idaresine nasl giderim hemen. Fikrinizi almak istedim. Teşekkürler @paretowilfredo
-
@ezo benim beklentim biraz daha fazla idi. Tabi rtük ve sanayi ile birlikte. Hayırlısı olsun bakalım hakkımızda.
-
kamu yönetiminde de ilan edilen listeden 6 kişi daha az asillerden kazanmak için 1/3, yedeklerden kazanmak için 1/2 şansımız var
-
@olasılık Eğer Genel Müdürlükte ise rahatlıkla yetişebilirsiniz dostum. Çünkü o güzergahtan geçen vasıtalar Göç Genel Müdürlüğü'ne gidiyor. Yol üstü yani. İşkur Genel Müdürlüğü'nün Konya yolu tarafından değil, Gazi Üniversitesi tarafından çıkın. Oradan Lalegül yönüne giden dolmuşlar var, Sıhhıye-Ostim. O dolmuşlara söyleyin ineceğiniz yeri, Göç'ü bilmezlerse, Nüfus Müdürlüğü'nü bilirler yan yanalar zaten, söyleyin yakınında indirirler.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim hocam
-
@olasılık Başarılar dostum
-
@paretowilfredo ankaraya ilk kez gideceğim havaalanından orada nasıl gidebilirim acaba
-
Mülakata yönelik nasıl çalışma yapıyorsunuz? Guy'a atandığımdan beri 3.5-4 yıldır mülakat görmedim ve endişeliyim heyecana yenilip konuşamamaktan korkuyorum
-
İktisatta mülakattayım 11 kişi kalsak o 1 kişi ben olacakmışım gibi geliyor Herkes için hAyırlısı olsun. İçişleri kontrolör mülakatına da girdim sizce ikisinden hangisi ?
-
@giallorosso bence işkur sabit bir yerde yaşayım diyorsanız eğer, ama il il ilçe ilçe köy belde vs dolaşmayı severim diyorsanız kontrolörlük
Kontrolörlüğün artıları: sadece sözlü sınavla yeterlilik alabiliyorsunuz tez hazırlama ve yds şartı da istenmiyor. Dahası yardımcılık dönemiyle birlikte 10 yılı doldurursanız başkontrolör olabiliyorsunuz. Yurt dışı görevlendirmesi de verilebiliyor bildiğim kadarıyla. Eksileri: katı bürokrasinin hakim olduğu içişlerinde kaymakam kökenli amirlerin emrinde olacağınız için kurumda yükselme şansınız ne yazıkki çok az
İşkurun artıları-eksileri: aslında benim nazarımda herhangi bir eksisi yok ama memuriyet hayatı boyunca Ankarada yaşamak istemeyenler olabilir. Artıları merkezde çalışmanın rahatlığı var her şeyden önce. Kurumun iş alanıyla ilgili yüksek lisans, doktora yapıp iş mevzuatıyla ilgili kendinizi geliştirebilirsiniz. Belki kurumda daire başkanlığına yükselme imkanınız olabilir. Hatta yurt dışında görevlendirme bile alabilirsiniz. -
Devlet gelir uzman Yardımcılığı ile istihdam uzman yardımcılığını da bir kıyaslasak?
-
@ezo kesinlikle işkur:)
-
@rootofallevil ben de öyle düşünüyorum ve çoook istiyorum. Arkadaş sormuştu ondan sordum
-
@ezo inşallah kazanmak nasip olur guya atandığımdan beri hiç mülakata giremedim telaşlıyım ve korkuyorum