İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
@rootofallevil İnşallah olur hocam, ben de ilk kez mülakata gircem heyecan dorukta
-
@daisy Hava alanında çıkışta Belko Air otobüsleri var dostum. Onlarla Kızılaya gelebilirsiniz. Kızılay'da indikten sonra indiğiniz yerden meydan kavşağına doğru yürüyün. Orada ışıklara gelince sağa dönün. Az ileride yolun size göre solunda Çankaya Belediyesi'ni göreceksiniz. Diğer arkadaşımıza yaptığım otobüs tarifi Belediye önünden aynen geçerli
-
bunun puanları kaça düştü ya kimse yazmamış. mesela iktisat bölümü?
-
-
Bddk murakıplıktan sözlüye giren ve aynı zamanda bu ilanda belirtilen bölümlerden başvuru yapanlar varsa tercihleri ne yönde olur? Diyelim ki kamu yönetimi mezunu bir kişi bddk murakıplığı kazanırsa işkuru mu bddkyi mi seçer? Aynı soru iktisat maliye çalışma ekonomisi mezunları için de geçerli?
Olur ya hani yedeklere girersek acaba sonrasında sıra gelir mi meselesi -
@paretowilfredo teşekkür ederim
-
@paretowilfredo kör oldum hocam. yollamasaydın keşke. şu saatten sonra kpss A da 90 üstü puan almayan sevinmesin.
-
Arkadaşlar ben ankaraya bir gün önceden gitmeyi düşünüyorum. İşkur genel müdürlüğüne yakın uygun fiyatlı hotel tavsiyesi verebilir misiniz?
-
Aklıma tek gelen yer başkent öğretmenevi, İşkura 5 dk araba ile
-
Aklıma tek gelen yer başkent öğretmenevi, İşkura 5 dk araba ile
-
Mülakatlar yarın başlıyor heyecan var mı?
-
Herkese başarılar dilerim
-
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun. Biz ne katkın olacak sorusuna makul bir cevap düşünmenizi öneririm.
-
@ahmet-tahsin off en zor soru da bu olur alan sorularına bir şekilde cevap verilir ama bu soru... iyi çalışmak lazım cevabına
-
@rootofallevil öyle hocam. Klişe, abartılı laflardan uzak durmak lazım çünkü hemen anlıyorlar. Artık kurumların üst düzey adamları mülakata giriyor. Bazılarında başkan giriyor direk.
-
Çok heyecanlandım yarın tecrübe edenler lütfen yazsın. Gerçi cok az kişiyiz
-
Komisyonlar genelde tek sayı oluyor 3-5-7 gibi. Genel müdürlüğe vekaleten bakan Sn. Cafer Uzunkaya komisyon başkanı olabilir, katılırsa eğer.
-
Mülakatlar başladı hepimiz için hayırlısı olsun. Mülakata giren arkadaşlar, komisyon üyelerinin adaylara yaklaşımı nasıl?
-
Maliye mezunu olup mulakata gelmeyen varmiydi arkadaslar?
-
Listeye göre ilk çalışma ekonomisi mezunları girecekti mülakata