İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Ben de merak ettim bizimkiler ne sormus diye:)
-
Yahu arkadaş devlet sırrı sormuyoruz, sorular da saklı kalsın eyvallah ama komisyon nasıl, kaç kişi, adaylara yaklaşımı nasıl bunları söyleyin hiç değilse.
-
Bugün giren arkadaşlar da pek ketum çıktı. En azından kaç dk sürüyor mülakat onu söyleseniz kimse sizden sorulan soruları istemiyor
-
Bugun 20 kişi girdi 20 kişinin hiçbiri aramızda değil mi?
-
@westakin 4 er saatlik sabah ve öğlen mesaisinde 10 ar kişi giriyorsa tahminimce max 15 dk falan sürüyordur.
-
@rootofallevil mantıken ben de öyle düşündüm inşallah fazla zorlamazlar 15 dkda 15 soru sorulabilir kısa mülakatlar daha rahat geçiyor bu yönüyle Liyakatli olsun da isterse 1 saat olsun kafasındayım gerçi.
-
@westakin arkadaşlar merhaba sisteme giriş yapamadığım için gecikmeli yazabildim maalesef.
Genel Müdür'ün katılımıyla gerçekleşen şahane bir komisyondu kurum mevzuatı işleyişi dışında hiçbir soru sorulmadı çok gerildim başta ama ilerleyen vakitte daha keyifli oldu her birimizin yolu açık olsun. İşkur işleyişine hâkimseniz eğer sizlerinde keyifli bir mülakat geçireceğini düşünüyorum. -
Harika mevzuat dışında çalışmıştım
-
@westakin liyakatin geçerli olduğunu düşünüyorum sorulan sorular güncel ve üstünde fikir yürütülmesi gereken konulardı. 32 dk kadar sürdü benim mülakatım
-
@iibfzede en azından Çeko için diyebilirim aynı devam eder mi bilmiyorum tabii ama alan geleceğini çok düşünmüyorum
-
@gamze0695 teşekkür ederiz bilgilendirme için. Yarım saatlik mülakat iyiymiş. Hayırlısı olsun hepimiz için.
-
@westakin Rica ederim ne demek hayırlısı olsun hepimiz için:)
-
@Gamze0695 32 dk süren mülakat size mi özeldi yoksa genel olarak 30 dk civarında mı sürüyor?
-
@rootofallevil bitişte hemen farklı yerden çıkış yapmamızı istediler o yüzden hiç fikrim yok diğer arkadaşlarında ortalama aynı süreceğini düşünüyorum
-
@gamze0695 inşallah hakkınızda hayırlısı olur geçmiş olsun
-
@rootofallevil Hepimiz için umarım, teşekkür ediyorum
-
@gamze0695 hocam öncelikle geçmiş olsun bilgi paylaşımı için teşekkürler inşallah kazanmak da nasip olur
-
@ezo İnşallah hocam , emek veren herkesin karşılığını alabilmesi ümidiyle teşekkür ederim
-
@gamze0695 Geçmiş olsun arkadaşım umarım gönlünce olur. Mevzuatta neye calistiniz 4904 numarali Iskur kanununa bakiyorum. Mevzuat.gov dan edindim ama çoğu sey mulga edilmiş. Bu mevzuat yeterli geldi mi size bilgilendirirseniz sevinirim. Mavzuat dışı çalışma yapmıştım ben.
-
Merhaba arkadaşlar bugün 4 gibi girdim mülakata, genel müdürün başkanlığında 5 kişiydiler bi tanesi uzmandı. Diğerleri daire başkanı. SGK personeli olduğum için 5510 ve 4857den sordular soruları biraz zorlayıcıydı ve yorum sordular, ama genel olarak iyi geçti, herkese başarılar dilerim.