İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Kamu yönetiminde de o kadar çok konu var ki çalışmaya hiç zamanım yok. Sadece kpssde ve kamu yönetimi konularının sorulduğu bazı sınavlarda çalıştığım için üstünde çok durmadım. Neyse artık bu kısmı doğaçlama yapıp iş mevzuatı, çalışma ekonomisi, vergi hukuku konularından sorulması için dua edeceğim
-
Çekocu arkadaşlara geçmiş olsun yarın iktisat grubu başlıyor. Yarın anlayacağız bakalım bölüm bazlı sorular sorulacak mı.
-
Selam dostlar mülakattan çıktım öncelikle ortama bayıldım kapıda bizi karşılayan bir abla vardı cok cok iyi biriydi destek oldu falan genel müdür ve komisyon üyeleri de son derece iyiydi. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sorular için herkese cv si üzerinden gidiyorlar dolayısıyla cok net bi soru söyleyemeyeceğim.
-
@ezo geçmiş olsun ve hakkınızda hayırlısı olsun cv dışında alan bilgisi soruldu mu peki mezun olduğunuz alanla ilgili? Bir de kaç dk sürdü mülakatınız?
-
@albertcamus hocam 4447de hayli geçici madde var bunlardan sorulmaz herhalde
-
Arkadaşlar geçici maddelerden soru gelir mi bilgisi olan var mı?
-
@ynsnc hocam sadece fonlar nerden karşılanır işsizlik sigortası hak kazanma koşulları bunları bilseniz yeterli olur diye düşünüyorum onlarla vakit kaybetmeyin derim
-
@gamze0695 tmm hocam teşekkürler
-
@rootofallevil teşekkür ederim hocam evet alan soruldu tabi. Süre olarak bilmiyorum ama çıktığımda kapıdaki diğer arkadaşlara sordum 40dakika olmuştur belki daha fazladır falan dediler ben cok fazla kaldım içerde.
-
@ezo cevabınız için teşekkürler listede ismi yazılı olan herkes orda mıydı?
-
@rootofallevil iktisatta evet oradaydı ama çekoda sanırım fire varmış görevli hanıma sordum da
-
@ezo hocam geçmiş olsun öncelikle. Alan dediğiniz iktisat mı? İktisatçılara iktisat sorusu geliyor mu?
-
@ynsnc rica ederim ne demek
-
@ahmet-tahsin evet hocam
-
Kurumda öğle mesaisi kaçta başlıyor? Yarın öğlene doğru aştide ineceğim de geç kalmamak için soruyorum.
-
@ezo tamamdır hocam çok sağolun. Umarım sizin ki de iyi geçmiştir. Hakkınızda hayırlısı olsun
-
@rootofallevil 12.30 13.30 arası
-
@ahmet-tahsin teşekkür ederim hocam iyi geçti gibi ama tabiki kurumun takdiri artık
-
@ezo evet hocam kurumun taktiri. Görelim mevlam ne eyler
-
Baktım özgeçmişe yazdıklarım ve söylediklerim tutmuyor. İKtisata aşığım dedim sayın genel müdür kalktı gitti. Bırakın mevzuatı falan özgeçmişe ne yazdığınızı hatırlayın.