İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Arkadaşlar bölümüm ÇEKO . P40 86.00 puan sıralamam 314 gelir mi ?
-
@antimülakat Hocam o zaman maliye bakanlığıda maliyecileri alsın :). O binayı yıkarlar.
-
@bir-i̇ki hocam ağırlık olarak mülakatlarda iktisat ve maliye mezunlarına öncelik veriliyor.
-
Hocam bölümüm çalışma ekonomisi . P40 puanım 86 . Sıralamam 312 gelir mi sizce?
@por-favor -
@rootofallevil P30 90,14 ile sıralamam 15 hocam neden gelmeyeceğini düşünüyorsunuz? 24 kişi mülakata çağrılacak.
-
Hayırlı olsun dostlar. Güzel bi ilan oldu. Kpss öncesi bekliyorduk ama grlmemişti. YDS koşulu koymadan çikmayı planlıyorlar demiştik gerçekten de yapmışlar dediklerini. 60 kişilik bir beklentimiz vardi lakin planlanandan az alacak kurum. Mevcut daralma burayı da vurmuş malesef.
-
Maliyede p20 puan 89 branş sıralamam 240 gelmez gibi
-
Arkadaşlar ben şimdi ulus mezunu olarak hiçbirine basvuramayacak miyim ?
-
@atam2811 Maalesef hiçbirisine başvuramıyoruz. Uluslararası ilişkiler yazması gerek.
-
@wicksell başvurularım kısmına girip kpss lisans bölümünü seçeceksiniz
-
@ozdnz 2018 puanı mı? Benim 2017 89 kusur fakat 700lerde. Branş bazlı mı baktınız
-
@elinor-ostrom evet 2018 puanı branş bazında baktım normali 912
-
P20 93.9 ile başvurucam.Hayırlısı umarım gelir.
-
Herkes istediği puandan başvursa ya p15im 91 p20 83 niye bu ayrım anlamıyorum ki
-
Şaka olmalı bu. Bu bölüm ayrımı niye vallahi çıldıracağız sonunda. Boşa mı çeko kasıp 90li puanlar aldık. Yazıklar olsun bekledigim ilanlardan biriydi.
-
P15 brans siralamam 78 cok umutsuzum
-
MESLEK TANITIMI dostlar. Güncel bilgileri de ekledim. Yeni puan türlerini ve 2018 itibariyle maaş bilgisini. 2019 için de güncelleme yaparız. Buyrunuz
-
Herkes sıralamasına branş bazında baksın. Tabi bir de 2017 den kalanları da kendi sırasına göre %40 ekleyerek hesaplasın. Örnek: Çeko P40 sıralamasında genelde 250. sırada Çeko mezunları içinde ise 70. sırada olan bir kişi 70*%40=28 kişi de 2017 için eklesin. Mevcut sırası 98-105 arasında gibi düşünsün. Hesap bu kadar basit.
-
@antimülakat branş sıralamaya nerden bakıyoruz Hocam
-
@öğrenci 2017 p30 puanim 94 küsür. Sıralamam 22. İki sene puanları epey farklı olmuş anlaşılan