İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Hayırlı olsun 35 tane istihdam uzman yardımcısı alınacak. 30 kişi İİBF'den.
ÇEKO: 10 kişi P40
İktisat: 10 kişi p15
Kamu Yönetimi/siy. bil. ve kamu yönetimi: 6 kişi p30
Maliye 4 kişi p20
Endüstri Müh.: 5 kişi p2En az 80 puan Kpss istiyor. Kontenjanın 4 katı sayıda aday doğrudan mülakata girecek.
-
@por-favor hocam soyle bir hususta muallakta kaldım basvurulan bölümden mezun olma sartı var mı?
-
@emilsax Kesinlikle var.
-
Sevgili eski kurumum iskur beni hic sasirtmadin. P40 puanim 96.50 ama isletme mezunuyum ve de yastan giremiyorum. Cok tesekkur ederim beni sasirtmadigin icin 10 yıllık emegimi cöpe attirdigin icin... sgk da yoluma devam edecegim.
-
@alageyik08 anladım hocam tesekkur ederim.
-
Meslek hakkında bilgisi olan varmı arkadaslar?
-
@sbf1983 meslek hakkında bilginiz var mı hocam
-
@por-favor p40 puanım 86 o kadar düşmez sanırım öyle değil mi hocam?
-
@ezo hocam kurumun tek kariyer meslegi. Guzel bir meslek uzmanligi. Genel mudurluk binasi hsk nin yan tarafinda. Bence on numara meslek. Kurumda deger verilir tek olmalari itibariyle. Simdide kazanacak arkadaslara hayirli olsun diliyorum...
-
@sbf1983 teşekkür ederim cevap için hocam. Ayrıca merkez uzmanlık diye okudum bi yanlışlık yoksa
-
@ezo 3600 yazmışlar gösterge
-
@ezo merkez uzmanlik hocam.
-
P30 dan 91 puanım var ama gelmez galiba
-
@proletarya hocam ceko mezunumusunuz?
-
İşletme neden yok acaba. Biz boşuna mı okuduk bu bölümü.
-
@atanamayan evet hocam
-
Zamanında bir kaç alım yaptıktan sonra suskunlaşan yerlerden bir tanesi. Mesleki anlamda oturmamıştı 2013-2014 lerde. Sanırım ilk promosyonu 2013 te almıştı. Şimdi herkes daha nettir. Başvuru yapmıştım ama hak kazanamamıştım. Hayırlı olsun dostlar. 40 kişilik ilan ve çekoculara bizatihi öncelik vermesi de makul olanı. Yavaş yavaş kamu kurumlarında mantalite oturuyor.
-
Son zamanlarda gelen 4-5 ilanda(Tika, Rtük,
ETKB vb.) diğer iibf bölümlerine yer yerilirken çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri bölümüne yer verilmiyordu. Böyle bir ilanın çalışma ekonomisi bölüm bazlı gelmesi iyi oldu. Zaten bu bölümün uzanlık alanı olduğu için şaşırtıcı değil -
Branş bazında sıralamayı nasıl öğreniyoruz ?
-
P15 te 89 la sansim az gorunuyor sanki yinede sansimi denerim.