İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Açıköğretim diploması kabul oluyor mu?
-
İibf bölümleri arasında çok bir fark yokken böyle bölüm bazlı ilanları bir türlü anlayamıyorum. Aynı puan türlerini koy bölüm şartını kaldır puanı yeten girsin.
-
Branşa ayrılsa bile Puanlar yine 90-92 arasında kapatacaktır birde son 2 yıl olduğu için + 1 bile artabilir
-
@eray123 olur tabi ki
-
Çeko 88’le kapatır
-
P15 ile basvurcaklar puanları yazsak ortalaması çıkar listenin galiba
-
@varolistan zor ama imkansız değil
-
@gresham-t hocam yapacak bir sey yok ben isletme mezunuyum 10 yil kurumda iskurda memurluk yaptim. sgk ya gectim 9. Promosyon. p 40 96 kusur siralamam 2. Birinci olan ceko muzunu mu onu da bilmiyorum.ama herkes kendine gore hakli bu konu cok yoruma acik ama buyuklerimiz oyle munasip gormus. Yas da tutmuyor ama nedense icime oturdu kurumdayken de hayrini goremedik ne gorevde yukselmede ne de kurum ici imd atamasinda elimde imd yeterlilik belgesi de oyle kaldi. Ne bileyim doluyum biraz bu konuda.
-
Arkadaşlar malesef üzücü durum ama listelerde yine aynı kişiler ve aynı puanları göreceğiz..Mülakatlar açıkamadığı sürece
91-92 altı ilan beklemesin.. -
2017 de p15 95 puan sıralaması kaçtı?
-
Bolumum ceko 2017de 86.96 puanla branş bazında 76. 2018de 85 puanla 94uncuyum. 2017 ile başvuracağım gelme imkanı yok sanirim..
-
Neden bölüm bazlı alım yapılıyor sorusunu bu sene her ilanın altında görmeye başladım.
Arkadaşlar ilanı verenler keyfiyetten böyle alıma çıkmıyor; bakanlıkların/kurumların altında genel müdürlükler var, bu genel müdürlükler hangi bölümden personele ihtiyaç duyuyorsa belirtiyor. Mesela hazinede kamu finansmanı gm maliyeci istiyor çeko istemiyor adamın işi maliye ile çünkü. Bu sebeple yapilacak işe göre alıma çıkılıyor.
-
2017 puanlılar cok sanslı ilanlarda bunu görüyorum
-
@adalet AİS içerisinde mevcut hocam. Sağda yer alıyor.
-
P15 91 küsürle branş bazlı sıralamam 105. 1 (BİR)!! kişilik alımlarda bana gelmesi imkansız ancak başvurması en mantıklı burası ki burayı da zor görüyorum ..
-
@genclerbirlikli çeko okuyan birisinin maliye puanı maliye okuyan birisinden daha iyiyse o kadroyu daha çok hak ettiğini düşünüyorum ben şahsen
-
Seneye sınava hazırlanıp burayı okuyan arkadaşlara sesleniyorum. Kpss 90 92 arası alırsanız hep sınırda kalırsınız 95 i geçin. Sadece yds puanı ile alan kurumlar için de 80 85 ydsm var diye sevinmeyin 90 ı geçin.
-
@fg94 +1
-
@fg94 +1!!!
-
@arven16 hocam ceko okuyan birinin 4 yıllık bilgisiyle sınava çalışıp yüksek alan maliyecinin bilgisi aynı olmaz. Aynı şekilde maliye için de geçerli. Her şey kpss değil ki, kpss de sorulmayan bi dünya ders var. Bir cekocunun iktisatta benden yuksek yapması onun ekonometri ya da istatistik gördüğü, kurumun bunlara ihtiyacı varsa isine yarayacağı anlamına gelir mi ?
Ya da en düz mantığı yazıyorum; p4ten avukat/hukukçu kadrolarına yüksek alan iibfliler girebilir mi? Hukuk bölümü sadece anayasa idare borçlar medeni ceza ticaret ve icra iflastan ibaret değil dünya ders var içinde.