İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Pazartesi akşam 5-6 gibi başlayıp SGK denetmen yardımcılığı için twit atacağız arkadaşlar. Ayrıca müfettişlik mülakat sonuçları içinde.. lütfen destek olun..
-
Ayın kaçında veya hangi gün açıklanacak bilmiyorum ama içimden bir his açıklanırsa günlerden cuma saati de akşamüstü 18.00 veya 19.00 olur diyor.
Bu hafta cuma demiyorum ha içimdeki his sadece haftanın günlerinden cuma olanı -
Arkadaşlar akşamki etkinlik için tag # ??????? Henüz belli değill. Saat 17.30 gibi aktif olursanız aktif hesaplardan takip edebilirsiniz. Ayrıca yine bilgilendirip yazarım.
Etiketlenecek kişiler ise
Sn @ZehraZumrutS
Sn @msbagli
Sn @ahmetkoca03
Sn @aysekardass
Sn @mustafaapaydin5 @ailevecalisma bu kişiler bakan, yardımcılar ve sgk üst yöneticiler. Bi de CB ve danışmanları etiketleyebilirsiniz arkadaşlar..
Her yeni bir alım yığılmayı, beklemeyi önler arkadaşlar . Atanmış arkadaşlarımızı tebrik ederim. Bu süreçte desteklerini esirgemelerini ayrıca rica ediyorum. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz ve destek olmalıyız birbirmize ..
#iibftakipte #iibftakipleşiyor gibi taglarla da yeni hesap açaçak arkadaşlar buradan takipçi sayısını arttırıp daha geniş kesime hitap edebilir. Saygılar. -
Herkes İŞ TEFTİŞ - SGK MÜFETTİŞ - İSTİHDAM için Twitter’da olacak. Sonrada Denetmenlik İlanı isteyecek. Sizlerde Destek olun Arkadaşlar
-
Yardıralım
-
Hocam iş müfte belirtin ayıp ya ×D
-
İleti saldırgan tavır sebebiyle kaldırılmıştır.
-
ileti kaldırılmıştır.
-
Duyumu olan yada kurumdan bilgi alabilen yok mu ne zaman açıklanır ?
-
Arkadaşlar sadece iktisat alanını araştırma şansı buldum ( KDK ,BTK,SANAYİ BAKANLIĞI, RTÜK , BBDK, İÇ İŞLERİ VE DGUY ) merkez kadroyu kazanan 14-15 kişi iktisat mülakatına girmiş bulunmaktadır yedeklerin hepsine sıra gelir , umarım arkadaşlar feragatlarını verirler .
-
@iktisat2009 güzel araştırma yapmışsınız hocam işkurda bence en çok yüzü gülecek olanlar iktisatçılar olacak, 10 asil 5 yedek olmak üzere tüm kadroyu işe başlatabilirler. Ben de kamu yönetimi için baktım mülakata giren 19 kişiden yalnızca 4 kişi başka kurumları kazanmış.
-
@rootofallevil aynen hocam iktisatta başka kurumları kazanan çok fazla daha gözümüzden kaçan da olmuştur ...
-
Ya hocam bi el atın denetmwnliğe gircek arkadaşlarla etkinlik yapalım şu mülakatlar açıklansın
-
Arkadaşlar İŞ TEFTİŞ- SGK müf.- İSTİHDAM UZM. YRD. Mülakatları açıklanması İçin para toplanıyor. Arkadaşlar Lütfen siz mülakat sonucu bekleyenlerde bişeyler göndermeye çalışın. Çünkü bu mülakat Haddinden fazla uzadı. Çabuk toparlayalım ki Hemen gündem olalım Lütfen..
*İSTİHDAM UZM. YRD. Whatsap grubu illaki vardır Lütfen yazıyı oradada paylaşın. Ne kadar çabuk duyulursa o kadar Çabuk gündem oluruz.
BUKET ÇOBAN
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368 -
@ds1966 Arkadaşlar parayı Açıklama kısmına “İş Teftiş” yazıpta gönderiyoruz. Diğer paralarla karışmasın
-
Arkadaslar mulakatlar aciklandin diye ugrasiyoruz denetmenlige basvuracagiz watsb grununuzu paylasabilurmisiniz
-
@adam-simith iş teftiş wp grubuna ben gerekenleri bildirdim
-
@adam-simith hocam istihdam uzman yard. nın watsap grubu yok sanırım varsa da bnm haberim yok
-
@sınavuzmanyrd hocam o gruba ulaşmamız lazım link atarmısınız
-
içişleri stajyer kontrolörlük ve ab uzman yardımcılığı kesin sonuç listeleri açıklandı. o listelerde yer alan arkadaşlar işkur mülakatına da girdiyse mümkünse feragatlerini bekliyoruz bir kişi bir kişidir feragatleri unutmayalım