İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Bddk ve içişleri meslek gruplarından en az birini kazanmış olup işkurda işe başlamayı düşünmeyenlerin feragatlerini vermeleri önemle rica olunur. Lütfen hassasiyet gösterelim. Bddk içişleri rtük vb diğer kurumları kazanan arkadaşlarımızın Allah yolunu ve bahtını açık etsin inşallah.
-
@iktisat2009 evet hocam sanayiyi kazandım. İstihdama gelmeyeceğim. Feragat etmedim dikkate almıyorlar zaten
-
@ahmet-tahsin el yazılı ıslak imzalı dilekçe olsa bile mi dikkate almıyorlar
-
@rootofallevil o kadarını bilmiyorum hocam ama daha önce feragat eden arkadaşları dikkate almadılar mülakat öncesi. Hatta arkadaş faks bile çekmişti yinede listeye aldılar.
-
DGUY da açıklandı arkadaşlar kazananları tebrik ederiz işkur mülakat listesinde ismini gördüğüm bir ka arkadaş var ferağatlarını verirlerse sizinşe aynı yoldan gecen işsiz akadaşlarda kazanır İNŞALLAH ....
-
@rootofallevil hocam gecen hafta kurumu aradıgım da bir kaç kişinin ferağat ettigni söylediler dikkate alıyolalar demek ki eğer Ankara da iseniz kurum gidip dilekcenizi verirseniz 1 kişinin listede olmasına vesile olursunuz ... bu zorlu süreçten sizde gectiniz bizleri anlarsınız
-
@iktisat2009 anladım hocam teşekkür ederim kurumun feragatleri dikkate alması çok güzel lakin henüz kazandığım merkez uzmanlık mülakatı yok bir tek buradan sonuç bekliyorum
-
@rootofallevil hocam ahmet tahsin e yazmıştım ama siz etiketlenmişsiniz :)) kusura bakmayın sizinde olur inşallah
-
İleti düzenlenmiştir.
-
Dguy içişleri bddk rtük vb diğer kurumları kazanan arkadaşlarımızın Allah yolunu ve bahtını açık etsin inşallah. Bu arkadaşlarımızdan feragat konusunda gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ediyoruz.
-
@iktisat2009 isim yazarak feragate davet etmek ne kadar etik sizce?
-
@ezo hocam listeler zaten kamuya acık herkesin erişebildigi ve gördügü için isim yazmıştım
-
@iktisat2009 İçişleri bakanlığı kesin listeyi açıklayınca feragat edeceğim kardeşim iktisat listesinden bir kişi daha inşallah hayallerine kavuşur.
-
Hacım feragat mevzusunu konuşuyorsunuzda acaba mülakat açıklanacakmı
Açıklanmayan mÜlakatlar için birşeyler yapılmalı
Çalışma bakanlığı hepten saldı -
sınav ilanı verip sınavı yapıp sonuca vardırma konusunda maalesef çalışma bakanlığı çok yetersiz, bilmiyorum yani çok hantal kalıyor
sadece mülakatla alım yapılan kurumlarda sınavın en fazla 3 ay içinde sonuçların açıklanıp, 3 ay da arşiv araştırması ve güvenlik soruşturması yapılacak şekilde, taş çatlasın 6-7 ay içinde göreve başlanmalı diye düşünüyorum -
İnsan onuruyla oynuyorlar
-
Hocam bi el atında twitırdan yardıralım istihdam ve iş için
Zor değil ya -
Arkadaşlar iibf derneği için üye kayıt işlemi başladı. Mezun, atanmış, öğrenci tüm iibf’li Arkadaşları davet ediyorum.
İlgilenen arkadaşımıza Twitter ve İnstagram @iibfdernegi_ ulaşabilirsiniz
Öğrenci ve işsiz aidat aylık 3 TL, atanan arkadaşlar aylık 5 TL. Giriş aidatı bir seferlik 10 TL.
Lütfen katılım sağlayalım sesimiz daha gür çıksın -
@paretowilfredo mülakat sonuçlarının akıbetiyle ilgili fikrin var mı üstad?
-
@rootofallevil Malesef dostum. Geçen sefer 6-7 ay kadar sürmüştü. Bu kez ne kadar sürer öngörmek hiç mümkün değil.