İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
DUYURU!!!
İŞ TEFTİŞ- SGK MÜF.- İSTİHDAM UZM. Mülakatları içinn Perşembe günü 21.00 destek için hepimiz yine twitterdayiz -
iftardan sonra etkinliğimize katılım gösterelim lütfen özellikle kpss öncesi vmy mhuy bekleyen arkadaşlar, sgk denetmenliği sınavına başvuracak arkadaşlar siz de katılın! bu üç meslekten en az birini kazanan 100 ila 150 arası kişi gelecek sınavlara başvurmayacaktır, diğer sınavlarda başvurusu varsa bile çekecektir.
işkur özelinde de yazayım mülakat listesinde olup başka kurumları kazananlar varsa feragat konusunu lütfen ihmal etmeyelim hepimiz için çok önemli bir kişi bir kişidir! -
️️️️
BU AKŞAM 21:00’da TWİTTER’dayız.. LÜTFEN KATILIM SAĞLAYALIM.. WP’dan HATIRLATMALARIMIZI YAPALIM ARKADAŞLAR..
-
Twitter etkinliğine katılım gösterelim
-
Dünkü etkinliğin pek etkili olmadığı kanaatindeyim. Tedaş müfettiş yardımcılığı sonuçları açıklanmış, şaka gibi ya adamlar 45 günde bütün süreci tamamladılar biz hala sonuç bekliyoruz. Yok arkadaş bu iş bakanda bitiyorsa 23 haziran sonrası olası bir kabine değişikliğinde umarım bakan hanım görevden alınır. Bakan değişmeden iş teftiş sgk teftiş ve işkur sonuçları açıklanmayacak belli yani.
-
Katılım yetersizdi. Biraz daha bastırmak lazım
Bi etkinlik parası daha çıkarsa iyi olur -
@sınavuzmanyrd sadece twitter etkinliği yeterli değil gerekirse bakanlığı, özel kalemi mektuba faksa e-mail e boğmalıyız diğer sınavlar çatır çatır açıklanıyor bizim sınavlar açıklanmıyor
-
Bas bas bağırdık etkılınk yapılacaksa işkur genel müduurunü ekleyin onu da etıketletin kendısı aktıf pluyor genellikle gorur kesin.
Ama dün hiç oralı olmadı kimse herkes iş teftişe taktı. Teftiş meselesinın sn. bakanla direk alakalı olduğunu dusünuyorum başka bir açıklaması yok bu kadar gecikmenin. Bir sorun olduğu kesin de artık nedir bunu sadece kurum başkanı ya da sn bakan biliyor. Benim teftıs ile ılgili kanaatim bu yönde. İstihdam uzm ne olcaak nasıl olacak bence sadcee ve sadece kurumla alakalı sn. Bakanın bır durumu yok dıye düşünüyorum.
Haziran ayında açıklanır açıklanır dedi herkes bakalım nasıl olacak. -
Arkadaşlar dün katılımın çok yetersiz olmasına rağmen botlar sayesinde saat 21:00'dan gece 02:00'a kadar 5 saat gündemde kaldık. İllaki görülmüştür. Ama yeterli olacak mı göreceğiz?
-
Arkadaşlar tedaş mülâkat sonuclari aciklandi.Listede maliye bölümünden mülakata giren arkadaşlardan kazananlar feragat ederlerse çok güzel olur.
-
Tedaş müfettişliği ve adalet kontrolörlüğü sonuçlanmış o meslekleri kazananlar varsa feragatleri unutmayalım... Gerçi bayram sonrasına kalacak feragat işi ama olsun:)
-
Bayram sonrasi kurumu aramalarimizi artirmaliyiz
-
bayramdan sonra yine bir etkinlik yapar mıyız? geçmiş sayfalarda kendimce 14 haziran cuma diye öngörüde bulunmuştum inşallah tutar
-
@rootofallevil inşallah tutar
-
Yeni kpssye kadar açıklamalarını umuyorum. Kpss sonrasına bırakmazlar umarım. En azından bekleyenler bayram sonrası bir iki kez kurumu arayıp durumu sorarlarsa baskı kurulabilir ️
-
@farukk__147 aramanin faydali olacagi dusuncesindeyim bende
-
Bayramdan sonra Pazartesi günü kurumu arayak hem bilgi alınabilir hemde bir nebze olsa baskı yapılabilir .
İstihdam uzman yardımcılıgı mülakatına giren coğu kişi zaten başka kurumlarda merkez kadrolara atandı bizim gibi atanamayan arkadaşlar kurumu aramalı ve listelerin mükerrer olmaması durumunuda iletmeli istighdam seferberliğinin merkez kurumu olan İŞKUR un bunu göz önünnr alacagnı umuyorum .. -
@iktisat2009 kurumu arayıp feragatleri dikkate alıp almadıklarını öğrenmemiz lazım özelikle iktisat bölümünden mülakata girenlerin nerdeyse yarısı başka kurumları kazandı. Dahası yakında hakimlik sayıştay mülakatı da açıklanır kazananlar arasında işkur mülakatına girenler de feragatler çoğalır iyice.
Ama hocam bir endişem de şu, ya kadroyu tam doldurmazlarsa? O kadar ilan verdik millet feragat ede ede açtığımız kadrolar açıkta kaldı biz de doldurmuyoruz derlerse ne olacak? -
@rootofallevil keşke feragatleri dikkate alsalar da hocam kadroyu doldururlar merak etmeyin
-
Mulakatta bekledigimiz yerde calisanlar uzmana ihtiyac oldugu kanaatindeydi