İstihdam Uzman Yardımcılığı 2019
-
Bu hafta etkinlik düzenleyelim yine, İstanbul seçimi öncesi en geç cuma akşamına kadar açıklanması için çaba gösterelim.
-
Son duyurularda imd ve büro personeli nihai yerleştirme sonuçları yer alıyor. İlan 21 Haziran 2018 de yayımlanmış ve sonuçlar 14 Haziran 2019 da yani yaklaşık 1 yıl sonra açıklanmış. Bizim sınavın ilanı 31 Aralıkta verilmişti sonuçlanması da inşallah 31 Aralığı bulmaz
-
İstanbul seçimleri de bitti arkadaşlar mülakatlar inşallah kısa süre içinde açıklanır .
-
İşkurun son ilanlarından anladığım kadarıyla ilanla sonuç arasında 1 yıl gibi zaman farkı var. Bu hafta arayalım kurumu yine bu cuma mesai bitimine kadar da açıklanmazsa korkarım ki yılbaşına kadar açıklanmaz
-
Artık bi zahmet açıklasınlar
-
İçimden bir his ağustosa sarkmaz temmuz ayı içinde açıklanır diyor..
-
@serhats inşallah hocam geç de olmasın güç de olmasın
-
Geç oldu olucağı kadar zaten artık güçleştirmeseler yeter @rootofallevil
-
arkadaşlar arayalım buğün bilği almaya çalışalım ...
iletişim numaraları
0312 216 3089
0312 216 3279
0312 216 3332
0312 216 3298 -
@iktisat2009 genel müdüre mektup mu yazsak napsak artık
-
@keynesyenadamm olabilir hocam
-
Arkadaşlar arayan oluyo mu cidden? Ne diyolar size bana daha soruşturma evresinde dendi..
-
@serhats ben de şimdi aradım eğitim şube çıktı herhangi bir gelişme yok dediler şu an
-
İş teftiş ve Sgk teftiş açıklansa burasıda açıklanır muhtemelen.
-
İnşallah bayramdan önce açıklanır .. yoksa yılbaşını bulur diye TAHMİN ediyorum.
-
@iktisat2009 işkur ilanlarına baktığımızda ilanla sonuç arasında 1 yıl gibi süre olmuş. Örnek olarak 21 Haziran 2018 tarihinde yayımlanan imd ve büro personeli ilanı geçen hafta sonuçlandı. Bizim sınav 31 Aralık 2018 tarihinde verildi yılın son cuması açıklanması olası. Hatta gelecek yıl şubat sonuna sarkmasından endişe ediyorum
-
haziran ayı da bitti arkadaşlar kurumu arayan silgi alabilen yada duyumu olan var mı ?
-
Bu bekleyiş ne zaman son bulacak?
-
@RootofAllEvil 2021
-
@RootofAllEvil kısa sürede bulur umarım